Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Viihde tulee saataville jokaiseen puhelimeen ja tablettiin

Elisa Oyj

Elisa Viihde tulee saataville jokaiseen puhelimeen ja tablettiin

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2014 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Viihde on jatkossa entistäkin henkilökohtaisempi ja mobiilimpi. Palvelu on nyt saatavissa myös pelkkään älypuhelin- ja tablettikäyttöön.

Elisa Viihde vahvistaa asemaansa Suomen suosituimpana viihdepalveluna. Elisa Viihde -palvelun sisällöistä voi nykyisin nauttia entistä vapaammin ajasta ja paikasta riippumatta. Elisa Viihteen suositut sovellukset toimivat nyt myös mobiilisti datayhteydellä ja palvelun voi halutessaan tilata pelkästään älypuhelin- tai tablettikäyttöön.

– Palvelu tarjoaa Elisa Viihteen suositut tallennusominaisuudet ja tallenteiden katselun. Pystymme tarjoamaan myös parhaan mahdollisen kuvanlaadun 3G-, 4G- ja WLAN -yhteyksien yli. Mitä nopeampi internet-yhteys on, sitä parempi kuvanlaatukin on, kuvailee liiketoimintajohtaja Kirsi Valtari Elisa Viihde -palvelusta

Elisa Viihde -sovellus on saatavilla Android- ja Windows-alustoille. Applen iPhone- ja iPad-laitteissa palvelu tulee käyttöön myöhemmin tänä vuonna, viimeistään vuoden 2015 alussa.

– Elisa Viihde -sovellus on ostettavissa erillisenä pelkkään älypuhelin- ja tablettikäyttöön. Tällöin palvelun kuukausihinta on 6,90 euroa. Mobiilisovellus sisältyy Elisa Viihteen nykyisille käyttäjille kuukausimaksuun, mutta nyt siis on mahdollista valita pelkkä sovellusvaihtoehtokin, sanoo liiketoimintajohtaja Valtari.


Jo yli 200 000 Viihde-asiakasta

Elisa Viihde -sovellusta on jo ladattu 450 000 älypuhelimelle tai tabletille. Elisa Viihde on ollut edelläkävijä tv-tallenteiden mobiilin katselemisen mahdollistajana. Elisa Viihteen käyttäjien on jo vuodesta 2010 alkaen ollut mahdollista katsoa tallentamiaan tv-ohjelmia älypuhelimilta ja tableteilta.

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihteellä on jo yli 200 000 kotitaloutta asiakkaana.

– Nyt kuka tahansa voi nyt nauttia Elisa Viihteen monipuolisista sisällöistä missä tahansa, kotona tai liikkeellä. Tv-ohjelmien tallentaminen ja katsominen sekä videoiden vuokraaminen tapahtuu vaivattomasti sovelluksen kautta. Vahva kotimainen elokuvien ja tv-sarjojen tarjonta on nyt myös mobiilikäyttäjän älypuhelimella tai tabletilla, kertoo Valtari.

Elisa Viihde -sovellus on parhaillaan koekäyttövaiheessa. Beta-vaiheen aikana palvelun käyttö laajentuu kattamaan myös iPhone ja iPad -laitteet sekä nettisivut elisaviihde.fi -osoitteessa.

Lisää tietoa Elisa Viihde -sovelluksesta:
http://elisa.fi/viihde/sovellus/

Lisätietoja:
Elisa Oyj, Kirsi Valtari, liiketoimintajohtaja, p. 050 506 5552, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs