Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Viihde -saatavuus laajeni Jokilaaksojen alueelle

Elisa Oyj

Elisa Viihde -saatavuus laajeni Jokilaaksojen alueelle

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2013 klo 13:02
Julkaisija: Elisa Oyj

PPO:n tuote- ja palveluvalikoima yhdistyy kokonaisuudessaan ensi kevään aikana Elisan palveluihin ja  Saunalahti-tuotteisiin. Liiketoimintojen yhtenäistämisen myötä Elisa Viihde -palvelu on nyt myös Jokilaaksojen alueen asukkaiden saatavissa tästä päivästä alkaen. PPO Viihde -palvelun nykyiset asiakkaat saavat tammikuussa lisätietoja siirtymisestä Elisa Viihde -asiakkaiksi.

Elisa Viihde tarjoaa yli 100 vuorokauden verran tallennustilaa ja monipuoliset tavat tallentaa, laajan videovuokraamon sekä runsaasti mielenkiintoista sisältöä. Elisa Viihteen kätevän etäkäytön avulla asiakas voi tallentaa ohjelmia missä vain ja milloin vain, ja katsella niitä silloin kuin parhaiten sopii. Tallenteita voi katsoa myös iPad- ja Android-tableteilla. Sarjojen ja elokuvien ystäville Elisa Viihteessä on tarjolla videovuokraamon lisäksi monipuolinen valikoima erilaisia ohjelmakirjastoja, kuten HBO ja Elisa Viihde Aitio, joista voi seurata suosikkiohjelmia kuukausimaksulla.  Elisa Viihde -palveluun sisältyy asiakkaan niin halutessa kiinteä laajakaistayhteys.

- Haluamme tuoda Elisa Viihteen yhä useampien saataville ja palvella myös olemassa olevia asiakkaitamme Jokilaaksojen alueella entistä paremmin. Elisa Viihde tarjoaa uusimmat vuokrausvaiheessa olevat elokuvat sekä poikkeuksellisen laajan kotimaisten elokuvien valikoiman. Erityisesti televisio-ohjelmien useat tallennusmahdollisuudet, tabletilla katselu ja uutuuselokuvien videovuokraamo kiinnostavat asiakkaitamme, kertoo PPO Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja, Elisan aluejohtaja Ari Punkkinen.

Elisa Viihde on suosittu suomalainen digitaalinen tv-palvelu, joka tarjoaa jatkuvasti uusia elämyksiä televisionkatseluun. Elisa on yksi Suomen johtavia sähköisen elokuvavuokrauksen toimijoita, ja Elisa Viihteen videovuokraamosta on tähän mennessä vuokrattu 1,8 miljoonaa elokuvaa.

Elisan ja PPO:n liiketoimintojen yhdistymisen myötä Jokilaaksojen alueella tuli lokakuussa ensimmäistä kertaa mahdollisuus hankkia kiinteän ja mobiilin laajakaistan yhdistävä palvelu, Saunalahti TuplaLaajakaista. Saunalahti ADSL tuli samaan aikaan tarjolle vaihtoehtona niille, jotka haluavat käyttöönsä ainoastaan kiinteän laajakaistan.

Lisätietoja Elisa Viihteestä: www.elisa.fi/viihde

Lisätiedot:
PPO Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja, Elisan aluejohtaja Ari Punkkinen, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs