Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Viihde näyttää Tubeconin suorana lähetyksenä

Elisa Oyj

Elisa Viihde näyttää Tubeconin suorana lähetyksenä

Tiedote.
Julkaistu: 21.07.2016 klo 15:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Pohjoismaiden suurin Youtube-yhteisön livetapahtuma Tubecon on katsottavissa 12.–13.8. suorana lähetyksenä Elisa Viihteessä. Tapahtuma huipentuu lauantai-iltana pidettävään Tubecon Awards 2016 -gaalaan, jossa palkitaan Suomen parhaat tubettajat. Tubeconiin odotetaan 10 000 päivittäistä kävijää.

Elisa on näkyvästi mukana tubettamisen vuosittaisessa päätapahtumassa Tubeconissa. Suursuosioon noussut Tubecon-tapahtuma on nähtävissä Elisa Viihteessä suorana lähetyksenä 12.–13.8.2016 koko tapahtuman ajan. Elisa Viihteen asiakkaat pääsevät seuraamaan tubettajien ja heidän faniensa kohtaamista, haastatteluita, tubeshow:ta, Tubecon♥Music-spektaakkelia sekä tapahtuman huipentavaa Tubecon Awards 2016 -gaalaa maksutta. 

Tapahtumaa voi seurata myös Elisa Viihde -sovelluksen kautta älypuhelimella ja tabletilla. Myös uudet asiakkaat voivat katsella lähetystä maksutta ilman kuukausimaksullista Elisa Viihde -tilausta rekisteröitymällä palveluun verkossa. Kaksipäiväinen Tubecon 2016 on katsottavissa jälkikäteenkin tallenteena Elisa Viihteen Aitiossa. 

Helsingissä järjestettävään Tubeconiin odotetaan 10 000 päivittäistä kävijää. Tapahtuma huipentuu lauantai-iltana pidettävään Tubecon Awards 2016 -gaalaan, jossa palkitaan Suomen parhaat tubettajat. Gaala näytetään suorana lähetyksenä Elisa Viihteessä ja MTV:n SUB-kanavalla.

 – Tubeconin missio on edistää tubekulttuuria. Yleinen tunnettavuus ja huomioarvo lisäävät tubettajan mahdollisuuksia tehdä omasta intohimosta ura ja ammatti. Elisa Viihteen ja Tubeconin hieno uusi yhteistyö tuo tapahtuman livestriimin ensimmäistä kertaa suoraan viihdepalveluun, minkä ansiosta myös itse tapahtumaan pääsemättömät fanit ja uudet katsojat saadaan mahtavasti mukaan tunnelmaan. Nuorissa kohderyhmissä tubettajat ovat seuratumpia kuin pop-tähdet, kertoo Tubeconin sisältötuottaja Mikko Silvennoinen

 – Haluamme tarjota Elisa Viihteen asiakkaille ainutlaatuista sisältöä sekä samalla nuorille lahjakkaille kyvyille mahdollisuuden tavoittaa uusia katsojia. Suora Tubecon-lähetys tuo asiakkaillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden seurata tubettajien tapahtumaa missä tahansa, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava Ani Korpela.

Elisa Viihde ja Tubecon toteuttivat viime vuonna yhteisen tubetuskulttuurista kertoneen, tubettajien tekemän Tubecon-elokuvan, joka on katsottavissa Elisa Viihteen Aitiossa ja vuokraamossa. Tubecon-elokuva oli luonnollista jatkoa Elisa Viihteen jo useiden vuosien merkittäville panostuksille kotimaiseen elokuvaan ja tv-sarjoihin.

 – Kehitämme jatkuvasti ohjelmatarjontaamme asiakkaidemme mieltymysten mukaisesti ja teemme yhteistyötä niin uusien tekijöiden kuin televisio- ja elokuva-alan eri toimijoiden kanssa. Nyt yhdistämme tubettajat ja kokeneemmat tekijät taas täysin uudella tavalla, Korpela sanoo.

 

Lisätietoja: www.elisa.fi/tubecon

  

Lisätiedot:

Ani Korpela, Head of Content Users, Elisa Viihde, p. 050 566 3858, ani.korpela@elisa.fi

 

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, runsaasti urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja. Elisa Viihteellä on yli 200 000 kuluttaja-asiakasta ja sen henkilökohtaista mobiilisovellusta on ladattu yli 500 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi 

Tubecon on Pohjoismaiden suurin Youtube-tapahtuma. Yli 10 000  kävijää kerännyt Tubecon oli viime vuonna loppuunmyyty. Tubettamisen ilmiö jatkaa voimakasta kasvua ja nuorisokohderyhmässä Youtubea kulutetaan huomattavasti televisiota enemmän. Youtubessa on yli 550 000 suomalaista kanavaa. Suomalaiset 15–29-vuotiaat katsovat Youtubea keskimäärin lähes tunnin päivässä ja yli puolet heistä käyttää palvelua päivittäin (57%). Kokonaisuudessaan 2,3 miljoonaa suomalaista katsoo Youtubea vähintään viikoittain ja joka neljäs suomalainen tilaa vähintään yhtä Youtube-kanavaa. Tubecon 2016 on isompi ja monipuolisempi kuin aiemmin, mutta perusidea on yhä sama: tubettajat tekevät tapahtumaa tubettajille ja heidän faneilleen. Tubecon kerää yhteen tubettajasukupolven kirkkaimmat tähdet ja heidän faninsa. Tapahtumaan on jo ilmoittautunut 200 kotimaista Youtube-tähteä ja määrä kasvaa edelleen. www.tubecon.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs