Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Viihde näyttää Ruotsin jääkiekkoliigan kevään ratkaisuhetket

Elisa Oyj

Elisa Viihde näyttää Ruotsin jääkiekkoliigan kevään ratkaisuhetket

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2016 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Viihde esittää joka viikko Ruotsin jääkiekkoliigan (SHL) huippuottelun keskittyen erityisesti sarjassa pelaavien suomalaiskiekkoilijoiden joukkueisiin. SHL laajentaa entisestään Elisa Viihteen kattavaa urheilutarjontaa.

Ruotsin jääkiekkoliiga SHL näkyy koko kevätkauden ajan Elisa Viihteen Fanseatissa. Viikottain kiekkosarjasta näytetään yksi huippuottelu, pääasiassa torstaisin. Seuraava ottelu esitetään torstaina 14. tammikuuta.

Keskitymme erityisesti suomalaispelaajien joukkueisiin kuten myös SHL:n kärkijoukkueiden otteluihin, kertoo Elisa Viihteen Business Manager Ilkka Vanala.

SHL:ssä pelaa tällä kaudella parikymmentä suomalaista jääkiekkoilijaa, muun muassa maajoukkueestakin tutut Jere Karalahti, Ilari Melart sekä Anssi Salmela.

Muista suomalaisista Tuomas Kiiskinen on tällä hetkellä yksi SHL:n parhaimmista maalintekijöistä.

SHL laajentaa entisestään Elisa Viihteen urheilutarjontaa.

SHL:ssä pelaa useita alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Helsingissä esiintyneitä kiekkoilijoita. Sarjaa on kutsuttu yhdeksi Euroopan kovatasoisimmista kiekkoliigoista. Jääkiekko on tärkeä osa asiakkaidemme arvostamaa urheilutarjontaamme. Elisa Viihteen kautta näkee eniten jääkiekkoa Suomessa, Vanala sanoo.

Elisa Viihde näyttää myös kotimaista Mestis-kiekkoa. Mestis-otteluita esitetään suorana lähetyksenä jokaisena pelipäivänä. Otteluita voi katsoa Elisa Viihteestä ja osoitteesta www.fanseat.com.

Lisätiedot:

Ilkka Vanala, Business Manager, Elisa Viihde, p. 050 506 1082, etunimi.sukunimi@elisa.fi

 

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, runsaasti urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja. Elisa Viihteellä on yli 200 000 kuluttaja-asiakasta ja sen henkilökohtaista mobiilisovellusta on ladattu yli 500 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs