Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Viihde ja Tuotanto Oy Säihky luovat täysin uudenlaisen rikosdraamasarjan

Elisa Oyj

Elisa Viihde ja Tuotanto Oy Säihky luovat täysin uudenlaisen rikosdraamasarjan

Tiedote.
Julkaistu: 08.08.2014 klo 13:03
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Viihde ja Tuotanto Oy Säihky ovat kehittämässä uutta rikosdraamasarjaa, joka perustuu palkitun dekkarikirjailija Marko Kilven käsikirjoitukseen. Sarja edustaa Suomessa aivan uudenlaista tv-tuotantotapaa.

Rikosdraamasarja käsittää 12 jaksoa, ja sen käsikirjoituksesta vastaa palkittu dekkarikirjailija Marko Kilpi. Sarja tulee saataville Elisa Viihde -palveluun.

– Luvassa on poikkeuksellinen suomalainen rikosdraamasarja. Tarina on vahvasti henkilövetoinen ja sen esikuvat löytyvät kansainvälisistä tuotannoista: vastaavanlaisia ei Suomessa aiemmin ole nähty. Tarinaan ja henkilöhahmojen kehittämiseen panostetaan ainutlaatuisen paljon, ja tekeillä on paketti, jonka uskon erottuvan ja kiinnostavan katsojia paljon, Kilpi kuvailee.

Tällä hetkellä sarjan tuotanto on konseptointivaiheessa, minkä jälkeen alkaa varsinainen käsikirjoitustyö.

– Käsissämme on aivan erinomainen suomalaisen rikosdraaman aihio, jolle voisi olla kiinnostusta myös kansainvälisessä yleisössä. Marko Kilven ominaislaatuinen rikosdraamankerronta sekä henkilökohtainen kokemus luovat oivat lähtökohdat toimivalle tarinalle. Elisan mukaantulo sarjan tuotantoon tuo aivan uudenlaisia mahdollisuuksia sisällön levittämiseen, sanoo Tuotanto Oy Säihkyn vastaava tuottaja Ilmo Laevuo.

Suomalaisen sisällöntuotannon asialla

– Kotimainen sisältö kiinnostaa asiakkaitamme ja haluamme tarjota heille miellyttävää sisältöä, jonka seuraaminen onnistuu vaikkapa kännykällä. Elisa Viihde -palvelussa on jo eniten kotimaisia elokuvia ja kehitämme nyt tarjontaa erityisesti tv-sarjojen osalta. Teemme yhteistyötä kotimaisten tv-kanavien ja tuotantoyhtiöiden kanssa, ja haluamme myös jatkossa olla mukana tukemassa suomalaista sisällöntuotantoa. Sarjan käsikirjoittaja Marko Kilpi on palkittu kirjailija, jonka tekstit ovat hurmanneet muun muassa Elisa Kirja -palvelun asiakkaat, kiteyttää Elisan liiketoimintajohtaja Kirsi Valtari.

Elokuussa käynnistyy Elisan ja FOX-kanavan yhdessä tilaama Jaakon matkassa -ohjelma, jonka uudet jaksot nähdään ensimmäisenä Elisa Viihde -palvelussa. Keväällä Elisa Viihde ja Tuotanto Oy Säihky toivat nähtäville pilottijakson Pirkka-Pekka Peteliuksen ohjaamasta Molton Klubi -sketsituotannosta. Elisa Viihde on nyt sopinut myös Molton Klubin täyden tuotantokauden tilaamisesta. Molton Klubin uudet jaksot alkavat Elisa Viihde -palvelussa joulukuussa 2014.

 

Lisätietoja:
Elisa Oyj, Kirsi Valtari, liiketoimintajohtaja, puh. 050 506 5552, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Tuotanto Oy Säihky, Ilmo Laevuo, vastaava tuottaja, puh. 040 900 2141, ilmo.laevuo@saihky.fi

 

Elisa Viihde on uuden ajan viihtymisen palvelu, joka vapauttaa nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde tarjoaa valtavasti tilaa ja tapoja tallentaa, uusimmat elokuvat ja eniten kotimaista sisältöä sekä monipuolisen valikoiman kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja. www.elisa.fi/viihde

Tuotanto Oy Säihky on kotimainen tuotantoyhtiö, joka on tunnettu monista menestyssarjoistaan valtakunnallisilla tv-kanavilla. Säihky toimittaa eri medioihin draamaa, tv-elokuvia, komediaa, tv-sarjoja ja dvd-julkaisuja. Säihky on saanut lukuisia alan palkintoja vuosien varrella. www.saihky.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs