Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Viihde ja Tubecon yhdessä elokuvantekoon

Elisa Oyj

Elisa Viihde ja Tubecon yhdessä elokuvantekoon

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2015 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Viihde ja Tubecon toteuttavat yhdessä Suomen suosituimpien YouTube-artistien kanssa Tubecon-elokuvan, joka tullaan julkaisemaan kokonaisuudessaan vain Elisa Viihde -palvelussa lokakuussa 2015.


Elisa Viihde ja Tubecon toteuttavat yhdessä elokuvan, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin nähty. Tubecon-elokuva on ns. mash-up-elokuva, joka koostetaan YouTube-artistien kuvaamista lyhyistä videoista. Elokuvan tuottajana ja käsikirjoittajana toimii Biisonimafia-sarjasta tuttu Kaitsu Rinkinen. Yksi elokuvan kohtauksista kuvataan Tubecon-tapahtuman päälavalla liveyleisön edessä 15. elokuuta.


– Tubecon-elokuvassa esiintyy eri genrejen tubettajia, joita lähestytään heidän oman tekemisensä kautta. Punaisena lankana toimii tuotannon lähettämien pakettien unboxaus, joka onkin tubettamista puhtaimmillaan, kertoo elokuvan ohjaaja Kaitsu Rinkinen.


– Unboxaamisella tarkoitetaan yksinkertaisesti tavaran purkamista laatikosta sitä esitellen. Yleensä videoiden tekijät kyllä tietävät, mitä laatikossa on, mutta elokuvassamme pyritään järjestämään yllätyksiä tubettajille itselleenkin. Kommelluksia on siis luvassa, Rinkinen paljastaa.


Elisa Viihde on aiemminkin tehnyt yhteistyötä tubettajien sekä sisällöntuottajaverkostojen kanssa, ja Tubecon-elokuvan myötä yhteistyö syventyy entisestään. Elisa Viihde yhdistää tubettajat ja kokeneemmat tekijät täysin uudella tavalla.


– Haluamme tarjota Elisa Viihteen asiakkaille ainutlaatuista sisältöä sekä nuorille lahjakkaille kyvyille mahdollisuuden tavoittaa uusia katsojia. Tubecon-elokuva on luonnollista jatkoa Elisa Viihteen jo useiden vuosien merkittäville panostuksille kotimaiseen elokuvaan ja tv-sarjoihin. Kehittämme jatkuvasti ohjelmatarjontaamme ja teemme yhteistyötä niin uusien tekijöiden kuin televisio- ja elokuva-alan eri toimijoiden kanssa. Valmis elokuva on katsottavissa kokonaisuudessaan ainoastaan Elisa Viihteessä, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava Ani Korpela.


– On mahtavaa, että Elisa Viihde uskaltaa olla rohkeasti tubettajien asialla. Elisa Viihde antaa tällä yhteistyöllä oman panostuksena tubetuskulttuurin leviämiseen yhä laajemman yleisön tietoisuuteen helpottamalla saatavuutta ja tarjoamalla uuden jakelukanavan. On hienoa, että palvelu ei ole aikaan eikä paikkaan sidottu. Tämä sopii tubettajille erinomaisesti, Tubecon-tapahtuman tuottaja Eevamaria Vassinen kertoo.Unelmia toteuttamassa


Elokuvassa mukana on kokonaisuudessaan 10 suosittua tubettajaa. Yksi heistä on ANNIKA, jonka samannimisellä kanavalla on noin 46 000 tilaajaa.


– Lähdin innolla mukaan Tubecon-elokuvan tekemiseen, koska haluan olla mukana uusissa jutuissa. Niistä saa kokemusta ja aina oppii uutta. Samoista syistä itse tubetan, tykkään yksinkertaisesti olla kameran edessä. Tässä projektissa pääsee myös vähän lähemmäs näyttelijäntyötä ja suuremman yleisön myötä voi aueta jälleen uusia mahdollisuuksia, ANNIKA kertoo.Lisätiedot:

Ani Korpela, Head of Content Users, Elisa Viihde, p. 050 566 3858, ani.korpela@elisa.fi
Eevamaria Vassinen, Tubecon Oy, Executive Producer, p. 050 554 4623, eeva@tubecon.fi

Tubecon järjestetään Hartwall Arenalla 15.8.2015 ja se on suurin koskaan Pohjoismaissa järjestetty YouTube-yhteisön livetapahtuma. Ilmiön hengen mukaisesti tapahtuma välitetään myös verkkoon ja sitä on mahdollista seurata ympäri maailman. Tapahtumaan odotetaan paikan päälle noin 10 000 kävijää. Tubecon on järjestetty täysin YouTube-käyttäjien ehdoilla ja yhdessä heidän kanssaan. www.tubecon.fi

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu. Elisa Viihde on kaikki mitä viihtymiseen tarvitset – kattavin tv-ohjelmatarjonta, parhaat huippuelokuvat, runsaasti urheilua ja eniten kotimaisia elokuvia. Elisa Viihteen kotimaisten alkuperäissarjojen lisäksi palvelussa on monipuolinen valikoima tilausvideopalveluja sekä TV-kanavapaketteja.  Elisa Viihteellä on yli 200 000 kuluttaja-asiakasta ja sen henkilökohtaista mobiilisovellusta on ladattu yli 500 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs