Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Viihde ja Netflix yhteistyöhön

Elisa Oyj

Elisa Viihde ja Netflix yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 25.05.2015 klo 11:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Suomen suosituin viihdepalvelu Elisa Viihde ja Netflix aloittavat yhteistyön.

Netflix on nyt katsottavissa Elisa Viihde -palvelussa isolta ruudulta.

– Elisa Viihteen vuokraamon sekä monipuolisen ohjelmakirjasto- ja kanavavalikoiman lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös Netflixin helposti katsottavaksi Elisa Viihde -palvelussa. Mahdollistamme asiakkaillemme mutkattoman pääsyn  elokuviin ja sarjoihin sekä Elisa Viihteessä että Netflixissä, ilman että käyttäjä joutuu siirtymään palvelusta toiseen, sanoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava Ani Korpela.

Elisa Viihteessä Netflixin saa näkymään omasta televisiosta vaivattomasti eikä erillisiä laitteita tai asennuksia Netflixin katselemiseksi televisiosta enää tarvita. Nyt Netflixin elokuvia ja sarjoja, kuten House of Cards, Bloodline, Better Call Saul tai Marvel’s Daredevil, voi katsoa helposti myös isolta ruudulta.Elisa Viihde tuo Netflixin viihdepalveluun ensimmäisenä Suomessa

Elisa Viihde on ensimmäinen viihdepalvelu Suomessa, joka mahdollistaa Netflixin katsomisen omassa käyttöliittymässään. Netflix on solminut vastaavia yhteistyösopimuksia eri kumppaneiden kanssa myös muun muassa Saksassa ja Ranskassa.

– Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Elisa Viihde -palvelun kanssa. Tämän yhteistyön ansiosta Elisa Viihteen asiakkaat pääsevät vaivatta katsomaan jatkuvasti laajentuvaa kokoelmaamme elokuvia, tv-sarjoja, lastenohjelmia ja dokumentteja, sanoo Netflixin viestinnästä Euroopassa vastaava johtaja Joris Evers Netflixiltä.

Elisa Viihteen asiakkaat voivat tilata Netflixin suoraan Elisa Viihteen käyttöliittymästä. Jos Elisa Viihteen asiakas käyttää jo Netflixiä, hän voi siirtyä katsomaan sitä Elisa Viihteen kautta olemassa olevilla Netflix-tunnuksillaan.

– Monipuoliset katsomis- ja tallentamismahdollisuudet yhdistyvät Elisa Viihteessä miellyttävään ja helppoon käyttökokemukseen. Elisa Viihde tarjoaa asiakkailleen eniten kotimaisia elokuvia sekä kansainvälisiä elokuvia, sarjoja, dokumentteja, lastenohjelmia ja urheilua katsottavaksi eri päätelaitteilla missä ja milloin vain. Kehitämme jatkuvasti ohjelmatarjoomaa asiakkaidemme mieltymysten mukaisesti, ja Elisa Viihde tekee jatkossakin mielellään yhteistyötä televisio- ja elokuva-alan eri toimijoiden, kuten tv-kanavien ja tuotantoyhtiöiden kanssa, kertoo Ani Korpela.

Elisa Viihde on Suomen suosituin viihdepalvelu, jolla on yli 200 000 asiakasta ja jonka mobiilisovellusta on ladattu jo yli 500 000 kertaa.Lisää tietoa osoitteesta:
elisa.fi/netflix

Lisätietoja:
Elisa: Ani Korpela, Head of Content Users, Elisa Viihde, p. 050 566 3858, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Netflix: Joris Evers, Director, Global Corporate Communications, p.
+1 408 658 0980, jevers@netflix.com

Elisa Viihde on uuden ajan viihtymisen palvelu, joka vapauttaa nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde tarjoaa valtavasti tilaa ja tapoja tallentaa, uusimmat elokuvat ja eniten kotimaista sisältöä sekä monipuolisen valikoiman kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja. Elisa Viihteellä on jo yli 200 000 asiakasta. Mobiilisovellusta on ladattu yli 450 000 kertaa. www.elisa.fi/viihde

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Netflix on maailman johtava internet-televisiopalvelu. Sillä on yli 57 miljoonaa miljoonaa jäsentä yli 50 maassa. He nauttivat yli kahdesta miljardista tunnista TV-ohjelmia ja elokuvia kuukaudessa. Mukana on alkuperäissarjoja, -dokumentteja ja -elokuvia. Netflixin jäsenet katsovat niin paljon ohjelmia kuin haluavat, milloin ja missä tahansa, lähes kaikilla verkkoon liitettävillä laitteilla. Ohjelmia voi toistaa, pysäyttää ja jatkaa katsomista samasta kohdasta, ilman mainoksia tai sitoumuksia. www.netflix.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs