Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Vahti Live seuraa Korkeasaaren ja Merimaailma SEA LIFEn kiehtovaa arkea

Elisa Oyj

Elisa Vahti Live seuraa Korkeasaaren ja Merimaailma SEA LIFEn kiehtovaa arkea

Tiedote.
Julkaistu: 22.05.2013 klo 09:28
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa on käynnistänyt uudenlaisen yhteistyön kahden Helsingin suosituimpiin kuuluvan matkailukohteen kanssa: yleisö pääsee seuraamaan Korkeasaaren mangustien ja SEA LIFEn valtamerialtaan asukkaiden puuhia Elisa Vahti Live -palvelun kameroiden avulla. Jo ensimmäinen lähetyspäivä mangustitarhasta toi yleisöryntäyksen Korkeasaaren verkkosivuille.

Elisa Vahti Live on kehitetty palvelemaan arkielämän tarpeita. Esimerkiksi lapsiperheiden ja lemmikinomistajien elämään palvelu tuo monenlaista hyötyä ja iloa: vanhemmat näkevät, miten koululaisen aamut ja iltapäivät sujuvat tai mitä perheen lemmikki perheen poissa ollessa puuhailee.

Nyt myös suositut matkailukohteet Korkeasaari ja SEA LIFE hyödyntävät palvelua tuomalla verkkosivuilleen Elisa Vahti Liven videokuvaa eläinten arjesta. Näkymää voi vaihtaa reaaliaikaisen livekuvan ja edellisen 24 tunnin ajalta kuvaa tallentavan Aikakoneen välillä.

- Mangustit tuntuvat kiinnostavan yleisöä, sillä yhteistyö Elisa Vahti Liven kanssa toi heti ensimmäisenä päivänä runsaasti katselijoita Korkeasaaren verkkosivuille. Mangustitarhassa on vilskettä päivisin ympäri vuoden eli seurattavaa riittää, toteaa Korkeasaaren eläintarhan markkinointipäällikkö Susanna Silvonen.

- Olemme iloisia voidessamme tarjota ikkunan eläinmaailman kiehtovaan arkeen Elisa Vahti Liven avulla. Tämä on myös hyvä mahdollisuus tutustua palveluun mielenkiintoisen sisällön kautta, kertoo Business Manager Petri Suhonen Elisalta.

Elisa Vahti Live on helppokäyttöinen palvelu, joka välittää arjen tapahtumat puhelimeen tai tablettiin laadukkaana reaaliaikaisena videokuvana. Palvelussa on mukana ääni, jonka avulla on helppo tarkistaa vaikkapa se, haukkuuko perheen koira yksin ollessaan. Palvelun Aikakone-ominaisuus mahdollistaa videokuvan katsomisen ja kuuntelemisen takautuvasti edellisen 24 tunnin ajalta. Lisätietoja palvelusta sekä Korkeasaaren ja SEA LIFEn livevideonäkymät osoitteessa www.elisa.fi/vahtilive

Lisätiedot:
Elisa Oyj, Petri Suhonen, Business Manager, p. 050 5975744, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Korkeasaari, Susanna Silvonen, markkinointipäällikkö, p. 09 310 37875, etunimi.sukunimi@hel.fi
Merimaailma SEA LIFE, Mirka Anttila, markkinointipäällikkö, p. 0400 270 935, etunimi.sukunimi@sealife.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Korkeasaari kuuluu maailman vanhimpiin eläintarhoihin. Se on perustettu vuonna 1889. Eläintarhasta on kehittynyt ympäristönsuojelutyöstään tunnettu, aktiivinen ja elämyksellinen luontokeskus. Toiminnan perustana on luonnon monimuotoisuuden suojelu, ympäristötietoisuuden lisääminen, asiakaslähtöisyys ja eläinten hyvinvointi. Korkeasaaressa on eläimiä tundralta aina trooppisiin sademetsiin. Eläinlajeja on yli 200 ja saarella on lähemmäksi tuhat eri kasvilajia.

Merimaailma SEA LIFE on osa globaalia SEA LIFE -verkostoa. Se pyrkii valistamaan kävijöitään meriympäristön suojelun tarpeesta ja meriämme uhkaavista tekijöistä. Kaksikerroksisessa merimaailmassa matkataan tropiikin sademetsästä kylmään Itämereen ja tutustutaan satoihin vedenalaisen maailman lajeihin meduusoista ja meritähdistä aina haihin ja rauskuihin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs