Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa uudistuu: Haluamme antaa asiakkaillemme enemmän

Elisa Oyj

Elisa uudistuu: Haluamme antaa asiakkaillemme enemmän

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2014 klo 08:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa on viime vuosina laajentunut voimakkaasti uusille liiketoiminta-alueille. Nyt moninainen kokonaisuus yhtenäistyy Elisa-perheeksi ja samalla Elisan ilme muuttuu.

– Haluamme antaa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaillemme enemmän eli vastata heidän erilaisiin ja monipuolisiin tarpeisiinsa. Brändiuudistuksella myös inspiroimme elisalaisia rakentamaan entistäkin vahvempaa asiakaskokemusta kaikessa liiketoiminnassamme, sanoo Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila.

Elisan uusi brändistrategia ja sen osana uusi yritysilme julkistetaan tänään 15. lokakuuta 2014. Verkkosivuilla, markkinoinnissa ja useissa Elisan myymälöissä ympäri Suomen heti nähtävä uusi ilme kattaa kaikki Elisan tarjoamat palvelut ja tuotteet.

Toimitusjohtaja Mattila painottaa, että Elisan liiketoiminnan perusteet ovat olleet jo vuosia hyväksi havaitut: vahva liittymätuote Saunalahti ja elämykselliset online-palvelut, kuten Elisa Viihde, Elisa Lompakko ja Elisa Kirja, sekä näiden käyttämiseen tarvittavat välineet.

– Lisäksi meillä on laaja joukko työvälineitä yritysten ja organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Jatkamme siis menestyksekkään strategiamme toteuttamista, ja nyt Elisan brändistrategia ja -ilme päivitetään vastaamaan paremmin nykyistä monimuotoista liiketoimintamme, kertoo Mattila.


Saunalahden edulliset hinnat säilyvät

– Jatkossa niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaiden tuotteet ja palvelut tunnetaan yhteisellä nimellä, kun aikaisemmin erillisinä brändeinä toimineet Saunalahti, Videra ja Appelsiini ovat Elisa-brändin alla. Moninainen kokonaisuus siis yhtenäistyy, selventää viestintäjohtaja Katiye Vuorela.

Uudella yritysilmeellä halutaan myös viestiä entistä selvemmin Elisan laajasta palvelu- ja tuotevalikoimasta, joka tarjoaa elämyksiä ja tuottavuutta. Elisalla on nyt kahdeksan alabrändiä: Elisa Saunalahti, Elisa Viihde, Elisa Kirja, Elisa Vahti Live, Elisa Lompakko, Elisa Omaguru, Elisa Appelsiini ja Elisa Videra.

– Elisa ei ainoastaan vaihda logoaan, vaan kyseessä on laajempi muutos. Elisa on pitkään ollut paljon muutakin kuin Suomen suurin operaattori, painottaa toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila.

Elisa aikoo jatkossakin olla suurin suomalainen operaattori, jolla on kattavin 4G LTE -verkko.

– Brändien yhtenäistäminen tuo tehoja viestintään ja markkinointiin, jolloin Elisalla on edellytykset tarjota toimialan edullisimmat liittymähinnat. Saunalahden edulliset hinnat säilyvätkin yhtä edullisina Elisa Saunalahdessa, sanoo toimitusjohtaja Mattila.


Uudet logot ovat ladattavissa Elisan Lehdistölle-sivulta:
http://corporate.elisa.fi/elisa-oyj/lehdistolle/

Lisätietoja:
Katiye Vuorela, viestintäjohtaja, 050 66997, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs