Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa työllistää tänä kesänä 200 nuorta

Elisa Oyj

Elisa työllistää tänä kesänä 200 nuorta

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2016 klo 12:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa tytäryhtiöineen työllistää tänä kesänä 200 nuorta kesätyö- ja harjoittelujaksoille. Elisa on myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja haluaa opastaa nuoria työnhaussa.

 Elisasta kesätöitä ja harjoittelupaikkaa hakevalla nuorella on monia mahdollisuuksia: paikkoja avautuu useisiin erilaisiin tehtäviin ja eri puolille Suomea. Nuoria palkataan sekä suoraan että vuokratyöyhtiöiden kautta.

 – Kannustamme nuoria rohkeasti hakemaan avoinna oleviin paikkoihin. Elisalla on 2,3 miljoonaa asiakasta, ja heitä palvelemaan tarvitsemme monenlaisia ihmisiä. Teknisen ja kaupallisen alan opiskelijoiden lisäksi palkkaamme nuoria esimerkiksi asiakaspalveluun ja viestintään, kertoo Elisan henkilöstöjohtaja Merja Ranta-aho.

Elisa on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat yritykset lupaavat tehdä parhaansa tarjotakseen hyvän kesätyökokemuksen.

– Elisassa kesätyöläiset tekevät oikeita töitä ja pääsevät näyttämään osaamisensa. Kesätyö Elisassa on nuorelle näköalapaikka, jossa pääsee tutustumaan kiinnostavaan toimialaan ja markkinajohtajan toimintatapoihin sekä työskentelemään tulevaisuuden palvelujen parissa. Monelle kesätyöpaikka on ollut myös ensimmäinen askel uralle Elisassa, Ranta-aho toteaa.

Korkeakouluopiskelijoille tarkoitettuun Elisa Trainee program for future leaders -harjoitteluohjelmaan voi hakea kolmesti vuodessa. Kesäajan paikkojen haku aukesi 15.2. Harjoittelijat sijoittuvat 4–8 kuukaudeksi Elisan eri liiketoimintoihin.

Elisan kesätyö- ja harjoittelupaikat löytyvät osoitteesta http://corporate.elisa.fi/elisa-oyj/elisa-tyopaikkana/ . Telemarkkinoinnin tehtäviä on tarjolla useilla paikkakunnilla Elisan tytäryhtiö Enian kautta: http://enia.fi/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/ . Osaan Elisalle avautuvista paikoista haetaan kumppaniyritysten (Barona, Lead ja Student Work) kautta.

Elisan aikaisempien vuosien kesätyöntekijät ja harjoittelijat antavat kesätyönhakuvinkkejä osoitteessa http://www.elisa.net/15-vinkkia-kesatyon-hakijalle/ . Elisalaiset kertovat työstään osoitteessa http://www.elisa.net/category/tyo/elisalainen-tyo/ .

 

Lisätietoja: rekrytointi@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs