Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa tuo yksinoikeudella asiakkailleen Nokia Musiikki+ -palvelun

Elisa Oyj

Elisa tuo yksinoikeudella asiakkailleen Nokia Musiikki+ -palvelun

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2013 klo 08:24
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisan asiakkaat pääsevät ensimmäisenä Suomessa ottamaan käyttöönsä Nokia Musiikki+ -palvelun. Kyseessä on laajennettu versio Nokia Musiikki -palvelusta, joka auttaa kuuntelijaa löytämään kännykällä helposti häntä miellyttävää musiikkia ja tutustuttaa oman musiikkityylin uutuuksiin. Laajennuksen myötä valmiiksi ehdotettuja kappaleita voi ohittaa rajoituksetta, kanavia voi ladata offline-kuuntelua varten rajattomasti ja kappaleiden sanoja voi seurata laitteen ruudulla musiikkia kuunnellessa.

Nokia Musiikki+ -palvelu kattaa 20 miljoonan kappaleen valikoiman, jota voi kuunnella eri päätelaitteilla, oli se sitten älypuhelin, PC, Mac, Smart-TV tai tabletti.

– Elisa haluaa antaa ensimmäisenä operaattorina Suomessa asiakkailleen mahdollisuuden laadukkaaseen, edulliseen ja käyttömukavuudeltaan erityiseen musiikkipalveluun. Nokia Musiikki+ muistuttaa helppoudessaan radion käyttöä, sillä se tarjoilee satoja jatkuvasti päivittyviä ja eri musiikkimakuihin sopivia kanavia, jotka saa kuunneltavakseen yhdellä napin painalluksella, kertoo Jan Virkki Elisalta.

 – Olemme innoissamme, että voimme lanseerata Nokia Musiikki+ -palvelun Suomessa Elisan kanssa, sillä Elisa on tunnettu laadukkaasta palvelusta ja asiakaslähtöisyydestä. Lisäksi Elisa on investoinut helppokäyttöisiin viihdepalveluihin, joita Nokia Musiikki hienosti täydentää, sanoo Jyrki Rosenberg Nokialta.

Huhtikuun alusta alkaen kaikki Elisan asiakkaat voivat tutustua viikon ajan veloituksetta Nokia Musiikki+ -palveluun. Uuden Lumia 620, 820 tai 920 -puhelimen Elisalta hankkivat asiakkaat saavat palvelun kolmeksi kuukaudeksi veloituksetta käyttöön. Ilmaisen käyttöjakson jälkeen palvelun hinta on 3,99 euroa kuukaudessa, jonka voi maksaa kätevästi esimerkiksi Elisa Lompakko -palvelun avulla tai luottokortilla.

Lisätiedot:
Jan Virkki, Liiketoimintajohtaja, puheliittymät, henkilöasiakkaat, 0456700070, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 870. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs