Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa tuo nopeamman laajakaistan kuidutettuihin pientaloihin

Elisa Oyj

Elisa tuo nopeamman laajakaistan kuidutettuihin pientaloihin

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2016 klo 12:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa tarjoaa entistä nopeamman vaihtoehdon kuituverkkoon liitetyille pientaloasiakkailleen. Saunalahti Laajakaista 100/100M sopii paljon dataa lataaville, esimerkiksi etätöitä tekeville ja videoita katseleville.

Kesäkuusta lähtien Elisan pientaloissa asuvilla ja kuituliittymän omaavilla asiakkailla on mahdollisuus nostaa merkittävästi liittymänsä nopeutta. Uusi 100/100M nopeusvaihtoehto on tarjolla noin 8 000 liittymäasiakkaalle, jotka tyypillisesti asuvat uusilla omakotitaloalueilla. Elisan kuituverkkoon liitettyjen pientaloasiakkaiden määrä kasvaa vuosittain tuhannen liittymän vauhtia.

─ Suuremmasta liittymänopeudesta hyötyvät erityisesti asiakkaat, jotka vaikkapa etätöitä tehdessään siirtävät tiedostoja kodin ja työpaikan lähiverkon sekä palvelimien välillä, kertoo liiketoimintajohtaja Matias Castrén Elisasta.

100/100M-liittymässä latausnopeus on symmetrinen. Se tarkoittaa sitä, että asiakas voi ladata yhtä nopeasti dataa verkosta omalle laitteelleen (download) ja omalta laitteeltaan vaikkapa pilveen (upload).

─ Suuresta upload-nopeudesta on hyötyä myös kodin viihdekäytössä: verkkopelaamisessa, kuvien tai videoiden lataamisessa verkkoon ja silloinkin, kun useampi perheenjäsen katsoo yhtä aikaa verkosta videoita, Castrén sanoo.

 

Asiakastarve ratkaisi

Uuden liittymävaihtoehdon tarjoaminen perustuu paitsi Elisan jatkuvaan kuituverkon rakentamiseen, myös asiakastarpeeseen.

─ Kysyntä nopeammille liittymille lisääntyy koko ajan. Vaikka 10 megan latausnopeus pilveen riittää useimmille asiakkaille, on olemassa myös kasvava käyttäjäkunta, joka tarvitsee enemmän nopeutta. Me haluamme vastata tähän kysyntään, Matias Castrén sanoo.

Asiakkaat voivat tarkistaa saatavuuden Elisan verkkokaupassa kirjoittamalla hakukenttään oman osoitteensa tai soittamalla asiakaspalveluun. Myöhemmin nopeampi liittymä tulee tarjolle myös kuidutettuihin kerrostalokiinteistöihin.

Saunalahti Laajakaista 100/100M-liittymän hinta on 59,90 euroa kuukaudessa.

 

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Matias Castrén, liiketoimintajohtaja, p. 050 66 906, matias.castren@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs