Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa tuo lasten digikoulut ensi vuonna yli kymmenelle paikkakunnalle

Elisa Oyj

Elisa tuo lasten digikoulut ensi vuonna yli kymmenelle paikkakunnalle

Tiedote.
Julkaistu: 15.12.2014 klo 08:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa jatkaa tänä syksynä aloittamaansa lasten digikoulutoimintaa ja järjestää vuoden 2015 aikana digikouluja yli kymmenellä paikkakunnalla. Elisa tukee lasten digioppimista myös lahjoittamalla Espoon kirjastolle tablettitietokoneita koodauskursseilla käytettäväksi.

Elisa jatkaa aloittamaansa lasten digikoulutoimintaa ensi vuonna. Vuoden 2015 aikana Elisa tuo digikoulut yli kymmenelle Suomen paikkakunnalle.

– Olemme saaneet paljon myönteistä palautetta tänä syksynä järjestämistämme lasten digikouluista. Viesti on selvä: tällaista toimintaa kaivataan lisää. Markkinajohtajana ja suomalaisena yrityksenä Elisa on luonteva taho tukemaan suomalaisia digitaitojen hankkimisessa, sanoo liiketoimintajohtaja Matias Castrén Elisasta.

Elisan järjestämissä digikouluissa lapset pääsevät tutustumaan digitaaliseen maailmaan ja oppimaan ohjelmoinnin perusteita. Kaksipäiväisissä kouluissa pohditaan esimerkiksi sitä, mitä ovat esineiden internet ja digitalisaatio. Koululaiset pääsevät myös itse kokeilemaan ohjelmointia ja luomaan pelejä sovelluksen avulla.

– Haluamme tarjota lapsille eväitä tulevaisuutta varten. Kaikkien ei tulevaisuudessakaan tarvitse osata ohjelmoida, mutta on tärkeää ymmärtää logiikka, jolla asiat digitalisoituvassa maailmassa toimivat. Haluamme myös opastaa lapsia toimimaan verkossa turvallisesti, Castrén toteaa.

Elisa lahjoittaa tabletteja Espoon kaupunginkirjastolle

Menneen syksyn digikouluissa käytetyt tabletit Elisa lahjoittaa eteenpäin. Tableteista osa on jo luovutettu Pohjanmaan Partiolaiset ry:lle etäpartiotoimintaa varten. Joulukuun 17. päivä Elisa lahjoittaa kymmenen Huawein tablettia Espoon kaupunginkirjastolle, joka tulee käyttämään tabletteja opetuksessa pääkaupunkiseudun kirjastoissa järjestettävillä koodauskursseilla.

– Kirjasto on mainio paikka koodauksen alkeiden oppimiselle. Matkalla tänne ei kompastu kynnyksiin. Vapaaehtoinen ja hauska oppimisympäristö on kirjaston tavoite. Meille tulevat ihan kaikki vauvasta mummoon koodailemaan. Tämähän on osa tulevaisuuttamme, sanoo kirjastopalveluiden aluejohtaja Sunniva Drake.

Median edustajat ovat tervetulleita tablettien luovutustilaisuuteen Tapiolan kirjastoon keskiviikkona 17.12. klo 10. Paikalla ovat tuolloin kirjastopalveluiden aluejohtaja Sunniva Drake ja liiketoimintajohtaja Matias Castrén Elisasta. Ilmoittautumiset: mediadesk@elisa.fi

 

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Matias Castrén, liiketoimintajohtaja, p. 050 506 6906, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Tapiolan kirjasto, Sunniva Drake, kirjastopalveluiden aluejohtaja, puh. 050 383 3730, sähköposti sunniva.drake@espoo.fi

Elisan tulevista digikouluista ilmoitetaan osoitteessa: elisa.fi/digikoulu

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs