Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa tuo lähimaksamisen SIM-kortille

Elisa Oyj

Elisa tuo lähimaksamisen SIM-kortille

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2014 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa mahdollistaa ensimmäisenä Suomessa mobiilimaksamisen pelkällä puhelimella tuomalla maksuominaisuuden puhelimen SIM-kortille osana Elisa Lompakko -palvelua. Palvelu on saatavilla Elisan Saunalahti-liittymien SIM-korteille.

Elisan Saunalahti-liittymiin on saatavilla maksuominaisuuden sisältäviä SIM-kortteja, joiden käyttäjät voivat tehdä ostoksia Elisa Lompakolla pelkällä puhelimella. Lähimaksaminen siirtyy näin älypuhelimen SIM-kortille.

– Enintään 25 euron ostoksiin asiakas tarvitsee vain NFC-maksamista tukevan puhelimen ja uuden Lähimaksu SIM -kortin, kertoo Business Manager Ulla Parkkali Elisa Lompakko -palvelusta.

Suurin osa uusista älypuhelimista tukee NFC-maksamista jo nyt. Käytännössä lähes kaikki uudet Microsoftin ja Samsungin älypuhelimet ovat yhteensopivia Elisan palvelun kanssa. Uudet iPhonet eivät ole yhteensopivia, koska Applen NFC-ratkaisu toimii ApplePayn yhteydessä, jota ei ole lanseerattu vielä USA:n ulkopuolelle.

– Asiakkaamme ovat alusta asti toivoneet juuri tätä ominaisuutta Elisa Lompakkoon, ja olemme ylpeitä tuodessamme sen markkinoille ensimmäisenä Suomessa, kertoo Parkkali.


Elisa Lompakko -maksutarra on operaattoririippumaton

Lähimaksu SIM -kortin voi hankkia mille tahansa Elisan Saunalahti-matkapuhelinliittymälle pois lukien Prepaid- ja Latausliittymät. Lähimaksu SIM -kortit tulevat myyntiin tämän vuoden aikana. Ominaisuuden käyttöönotto vaatii uuden SIM-kortin.

Lähimaksaminen tarkoittaa sitä, että vain puhelimen vilauttaminen maksupäätteelle riittää enintään 25 euron arvoisten ostosten maksamiseen. Lähimaksu SIM toimii lähimaksamista tukevissa maksupäätteissä niin koti- kuin ulkomailla, ja päätteiden määrä kasvaa kovaa vauhtia. Lähimaksaminen on tällä hetkellä mahdollista muun muassa K-ruokakaupoissa, Siwoissa, Valintataloissa, Lidleissä, R-kioskeissa, Alkoissa ja Finnkinon elokuvateattereissa sekä kymmenissä tuhansissa muissa paikoissa ympäri Suomen.

Elisa Lompakko -maksutarra mahdollistaa puhelimella maksamisen jo nyt. Elisa Lompakko -maksutarran voi liimata mihin tahansa matkapuhelimeen, ja sillä voi tehdä Lähimaksu SIM:n tavoin enintään 25 euron ostoksia ilman tunnuslukua. Elisa Lompakko -maksutarra on operaattoririippumaton.


Infotilaisuus toimittajille tiistaina 18.11.

Elisa järjestää toimittajille infotilaisuuden uudesta maksamistavasta tiistaina 18.11. klo 17-18 Elisan pääkonttorilla Pasilassa (Ratavartijankatu 5). Tämän jälkeen on mahdollisuus osallistua Elisan Slush-juhliin: Elisa Garage Chillaxiin.

Ohjelma:
17.00 Apple Pay ja muuta mielenkiintoista maksamisesta, Sami Karhunen, Solinor
17.30 Lähimaksu SIM -demo – kokeile lähimaksua pelkällä puhelimella, Ulla Parkkali, Elisa
18.00 Elisa Garage Chillax

Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 17.11. klo 13 mennessä: mediadesk@elisa.fi

Lisätiedot:
Ulla Parkkali, Business Manager, Elisa Rahoitus Oy, 050 506 6022, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa Lompakko on kätevä tapa maksaa. Tarvitset vain puhelimen taskuusi ja saat käyttöösi helpon, nopean ja turvallisen maksutavan. Palvelun avulla teet ostoksia sekä kaupan kassalla että verkossakin. Elisa Lompakko -maksutarra ja Lähimaksu SIM -kortti mahdollistavat lähimaksujen tekemisen kaikissa lähimaksua tukevissa maksupaikoissa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Elisa Lompakko Nettimaksukortin avulla voi puolestaan maksaa kätevästi verkkokaupoissa, ilman varsinaista maksu- tai luottokorttia. www.elisa.fi/lompakko

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs