Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa tuo ensimmäisenä latausmaksutapaan perustuvan, perheen kesken jaettavan mobiililaajakaistapalvelun

Elisa Oyj

Elisa tuo ensimmäisenä latausmaksutapaan perustuvan, perheen kesken jaettavan mobiililaajakaistapalvelun

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2014 klo 15:18
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa tuo ensimmäisenä Suomen markkinaan erityisesti perheiden tarpeisiin suunnatun, prepaid-mobiililaajakaistan 3G-reitittimellä. Saunalahti Prepaid Perhenetin avulla monta laitetta voi käyttää nettiä vaikka samanaikaisesti. Aiemmin vastaava palvelu on ollut tarjolla vain laskutusliittymille.

Perhenetti sopii esimerkiksi tablettien, läppärien ja tietokoneiden nettiyhteydeksi kotona, mökillä tai automatkalla.

- Elisan Saunalahti Prepaid -tuotteet tarjoavat markkinoiden laajimman latauspalveluvalikoiman, ja kehitämme näitä tuotteitamme jatkuvasti. Perheenjäsenten yhteiskäyttöön soveltuvalla mobiililaajakaistalle on selkeä tarve myös lataus-maksutapaan perustuen, kertoo Toni Kivinen Elisalta.

Elisa on ollut tuomassa asiakkailleen monia muitakin innovatiivisia tuotteita ensimmäisenä, kuten prepaid-maksutapaan perustuvan 3G-nettitikun, tiedonsiirtopaketit ja päiväkohtaisen maksimiveloituksen lataus- ja prepaid-liittymäasiakkaille.

Saunalahti Prepaid -liittymissä ei ole laskuja eikä kuukausimaksuja, sillä niihin ladataan saldoa etukäteen. Saunalahden Latausliittymät ovat puolestaan matkapuhelinliittymiä, joiden käytöstä maksetaan etukäteen, ja joiden käyttäjillä on käytössä muun muassa itsepalvelu oma.saunalahti.fi. Saunalahti Latausliittymille on tarjolla monia eri liittymätyyppejä asiakkaiden erilaisiin käyttötarpeisiin. Perinteisistä Prepaid-liittymistä sopimukselliset latausliittymät poikkeavat esimerkiksi siten, että niihin voi siirtää vanhan numeron toiselta operaattorilta.

Saunalahti Prepaid Perhenetti aloituspakkaus sisältää 3G-reitittimen, SIM -kortin (1 kk rajatonta nettisurffausta Suomessa jopa 21 Mbit/s. nopeudella ja 6€ saldoa), ja se maksaa 49€ (sis. ALV 24%). Aloituspakkaus tulee myyntiin mm. Elisa myymälöihin, saunalahti.fi-verkkokauppaan, R-kioskeihin ja Prismoihin.

Lisätiedot: saunalahti.fi

Lisätietoja:
Elisa Oyj, Toni Kivinen, Business Manager, puh. 050 5060 152, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs