Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa toimittaa yhteydet Hyvinkään Vuokra-asunnoille

Elisa Oyj

Elisa toimittaa yhteydet Hyvinkään Vuokra-asunnoille

Tiedote.
Julkaistu: 28.05.2015 klo 14:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Nopean Taloyhtiölaajakaistan ansiosta asukkaat saavat nauttia uusista palveluista, esimerkiksi Elisa Viihteestä.

Elisa toimittaa laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelut Hyvinkään Vuokra-asuntojen yli kahteen tuhanteen kotiin valokuidulla.

Korvaamme vanhat nettiyhteydet uudella tekniikalla. Jokaiselle asukkaalle tulee käyttöön 10 Mbit/s Elisan Saunalahti Taloyhtiölaajakaista sekä Elisan kaapeli-tv -palvelu, kertoo Elisan myyntikanavajohtaja Ilkka Pohtola.

Asukkaille muutos merkitsee muun muassa monipuolista televisiokanavien tarjontaa.

Peruskanavien lisäksi tarjolle tulee myös maksukanavia sekä suosittu Elisa Viihde –palvelu, Pohtola jatkaa.

 

Uusi yhteys lisää netin käyttöä

Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy:n toimitusjohtaja Samuel Kopperoinen pitää muutosta asukkaiden kannalta merkittävänä parannuksena.

Ihmiset arvostavat laadukkaita tv-palveluita. Uusi sopimus tuo perushinnalla asukkaiden käyttöön laajan kanavatarjonnan. Asukkaat saavat viimeisimmällä tekniikalla toteutetut yhteydet ja Elisan monipuoliset palvelut, Kopperoinen sanoo.

Aiemmin tehtyjen selvitysten mukaan internetin käyttäjien määrä vuokra-asunnoissamme ei ole ollut kovin suuri. Sopimuksen tarjoama 10 Mbit/s on hyvä asukkaiden päivittäisiin tarpeisiin. Aiempaa parempi yhteys tuo varmasti lisää netinkäyttäjiä, Kopperoinen uskoo.

Valokuituyhteyksien rakentaminen käynnistyy kesäkuussa. Elisan palvelut otetaan asunnoissa käyttöön syksyyn mennessä.

Uusi sopimus vahvistaa entisestään Elisan laajaa valokuituverkkoa Hyvinkään alueella.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, myyntikanavajohtaja Ilkka Pohtola, p. 050 324 4401, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa Oyj, Jukka Toivio, Uudenmaan aluejohtaja, p. 050 1442, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy, toimitusjohtaja Samuel Kopperoinen, p. 040 736 5049, samuel.kopperoinen@hyva.fi

Hyvinkään Vuokra-asuntojen asukkaat voivat seurata yhteyksien rakentamista osoitteessa http://saunalahti.fi/hyva/

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy:n tehtävänä on tarjota edullisia ja monipuolisia vuokra-asuntoja hyvinkääläisille. Yritys omistaa yli kaksi tuhatta vuokra-asuntoa, jotka on rahoitettu valtion tukemilla lainoilla. Yhtiö on perustettu vuonna 1983 ja se on syntynyt, kun useita kaupungin omistamia yhtiöitä on sulautettu toisiinsa. Pääosa yhtiön asuntokannasta on rakennettu 1990-luvulla. Yhtiön palveluksessa on kymmenen työntekijää. Yhtiöllä on toimisto Villatehtaan alueella osoitteessa Kankurinkatu 4-6. Yhtiössä on aktiivista asukastoimintaa. Sen rungon muodostavat kiinteistökohtaiset asukastoimikunnat. Toimikuntien tehtävänä on toimia yhteistyöelimenä yhtiön ja asukkaiden välillä. www.hyva.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs