Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa toimittaa laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelut Kouvolan Asunnot Oy:n lähes 4 000 kotiin

Elisa Oyj

Elisa toimittaa laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelut Kouvolan Asunnot Oy:n lähes 4 000 kotiin

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2016 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Lähes 4 000 kouvolalaiskodin asukkaat saavat Elisan nopean Taloyhtiölaajakaista-yhteyden valokuidulla sekä Elisan kaapeli-tv-palvelun. Peruskanavien lisäksi tarjolle tulee suosittu Elisa Viihde -palvelu.

Elisa toimittaa Kouvolan Asunnot Oy:n 3 894 huoneistoon nopean Elisa Saunalahti Taloyhtiölaajakaista -yhteyden valokuidulla.

– Vanhat nettiyhteydet korvataan uudella, nopealla valokuitutekniikalla. Jokainen asukas saa vuokraan sisältyen käyttöönsä 10 Mbit/s Elisan Saunalahti Taloyhtiölaajakaistan. Lisäksi he saavat Elisan kaapeli-tv-palvelun, kertoo Elisan myyntikanavajohtaja Juha Peltomäki.

Nopean valokuituyhteyden ansiosta myös televisiotarjonta monipuolistuu.

– Peruskanavien ohella asukkaat voivat hankkia suositun Elisa Viihde -palvelun. Se mahdollistaa suosikkiohjelmien tallentamisen sekä laadukkaan viihdetarjonnan elokuvista sarjoihin ja urheiluun. Elisa Viihde näyttää esimerkiksi huippujalkapalloa Hollannin, Ruotsin ja Tanskan liigoista yksinoikeudella, Peltomäki sanoo.

Kouvolan Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Auvo Viiru luonnehtii toimivia laajakaista- ja tv-yhteyksiä yhteiskunnan välttämättömiksi perustarpeiksi.

– Kouvolan Asunnot Oy haluaa tarjota nämä toimivat palvelut yhdessä hyvän ja luotettavan yhteistyökumppanin kanssa. Samalla voimme tuottaa aitoa lisäarvoa asukkaillemme erittäin kustannustehokkaaseen hintaan. Asukkaille nämä peruspalvelut sisältyvät vuokraan mahdollistaen laajojen lisäpalveluiden tilaamisen, omien tarpeiden tai mieltymysten mukaisesti, Viiru sanoo.

– Uudet yhteydet avaavat lähes rajattomat mahdollisuudet teknologian kehittymiselle. On visioitu esimerkiksi sähköisiä ilmoitustauluja ja applikaatioita, joiden avulla asukkaiden ja yhtiön vuorovaikutus olisi entistä joustavampaa.

Kaikki yhteydet on rakennettu ensi vuoden kesäkuuhun mennessä.

Asukkaat voivat seurata yhteyksien rakentamista ja kytkentäaikatauluja osoitteessa saunalahti.fi/kouvolanasunnot

 

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Juha Peltomäki, myyntikanavajohtaja, p. 050 570 1986. juha.peltomaki@elisa.fi

Kouvolan Asunnot Oy, Auvo Viiru, toimitusjohtaja, p. 020 615 8910, auvo.viiru@kouvolanasunnot.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Kouvolan Asunnot Oy:n omistuksessa on liki 200 kiinteistöä, joissa on noin 4400 vuokrattavaa asuntoa. Kaikkien asuntojen ollessa vuokrattuna, tarjoamme kodin liki 13 000 asukkaalle. Kouvolan Asunnot Oy:n sijoitusomaisuuden tasearvo on noin 130 miljoonaa euroa ja liikevaihto on noin 23,5 miljoonaa euroa. Kouvolan Asunnot Oy investoi vuokra-asuntoihin vuositasolla noin 5 miljoonaa euroa ja käyttömenoista tehtävät investoinnit ovat yli 2,5 miljoonaa euroa vuodessa. Kouvolan Asunnot Oy:n asuntotarjonta pystyy tarjoamaan asuntoja eri elämäntilanteisiin, aina opiskelija-asunnosta tuetun palveluasumisen tarpeisiin. Asuntomme sijaitsevat uuden Kouvolan alueella kerros- ja rivitaloissa. Omistuksessamme on myös huomattava määrä erikokoisia osakehuoneistoja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs