Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa toimittaa kaapeli-tv- ja laajakaistayhteydet Lahden Talojen asukkaille

Elisa Oyj

Elisa toimittaa kaapeli-tv- ja laajakaistayhteydet Lahden Talojen asukkaille

Tiedote.
Julkaistu: 02.07.2015 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Yli 6 500 lahtelaiskodin asukkaat saavat käyttöönsä Elisan nopean Taloyhtiölaajakaistan ja kaapelitelevision. Asukkaat voit jatkossa nauttia uusista palveluista, esimerkiksi Elisa Viihteestä.

Elisa toimittaa laajakaista- ja kaapeli-tv-palvelut Lahden Talojen yli 6 500 kotiin valokuidulla.

– Vanhat nettiyhteydet korvataan uudella valokuitutekniikalla. Jokaiselle asukkaalle tulee käyttöön 10 Mbit/s Elisan Saunalahti Taloyhtiölaajakaista sekä Elisan kaapeli-tv -palvelu, kertoo Elisan myyntikanavajohtaja Ilkka Pohtola.

Asukkaille muutos merkitsee muun muassa monipuolista televisiokanavien tarjontaa.

– Peruskanavien ohella tarjolle tulee suosittu Elisa Viihde –palvelu, joka mahdollistaa suosikkiohjelmien tallentamisen sekä laajan viihdetarjonnan elokuvista urheiluun, Pohtola jatkaa.

– Samalla Elisan valokuituverkko laajenee myös Lahden alueelle.

Lahden Talojen talousjohtaja Petri Juvosen mukaan teleoperaattoreiden kilpailutus saavutti tavoitteensa.

– Voimme tarjota asukkaillemme nyt laajemman ja monipuolisemman tv-tarjonnan ja laajakaistapalvelut, joiden lisäksi asiakas voi tilata kanavapaketteja ja lisänopeuksia, Juvonen sanoo.

– Elisa osoittautui palvelutarjontansa lisäksi myös edullisimmaksi palvelutarjoajaksi, josta Lahden Talojen asukkaat hyötyvät, Juvonen toteaa.

Elisan valokuituyhteyksien rakentaminen käynnistyy vaiheittain ensi syksyn aikana. Lahden Talojen kaikissa asunnoissa Elisan yhteydet ovat käytössä viimeistään kesällä vuonna 2016.

 

Lisätietoja:

Elisa Oyj, myyntikanavajohtaja Ilkka Pohtola, p. 050 324 4401, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa Oyj, Hämeen ja Keski-Suomen aluejohtaja Juha Peltomäki, p. 050 570 1986, etunimi.sukunimi@elisa.fi 

Lahden Talot Oy, talousjohtaja Petri Juvonen, p. 044 729 5751, petri.juvonen@lahdentalot.fi

 

Lahden Talojen asukkaat voivat seurata yhteyksien rakentamista ja kytkentäaikatauluja osoitteessa http://saunalahti.fi/lahdentalot

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Lahden Talot on seudun suurin vuokra-asuntoyhtiö, joka omistaa, rakennuttaa ja vuokraa vuokra-asuntoja. Yhtiöllä on vankka asema Lahden seudulla. Se omistaa eri puolella Lahtea 6500 asuntoa, joissa asuu noin 10 000 asukasta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs