Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa toi 4G LTE-nopeudet Ulvilaan, 4G laajeni myös Honkajoelle ja Nakkilaan

Elisa Oyj

Elisa toi 4G LTE-nopeudet Ulvilaan, 4G laajeni myös Honkajoelle ja Nakkilaan

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2013 klo 09:15
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa jatkaa investointejaan Satakunnan alueella. Elisan nopeat 4G LTE-teknologian mahdollistamat yhteydet ovat saatavilla nyt myös Ulvilassa. Honkajoella ja Nakkilassa on otettu käyttöön 4G Dual Carrier -nopeudet. Entistä suuremmat langattomat nopeudet mahdollistavat aivan uudenlaisen kokemuksen nettisurffaukseen, pelaamiseen ja videoneuvotteluihin.

Elisa investoi vuosittain merkittävästi verkkojensa kehitykseen varmistaakseen jatkuvasti paremman peittoalueen, nopeammat ja häiriöttömämmät yhteydet sekä uusimpien teknologioiden käyttöönoton. Mobiililaajakaistan markkinajohtajana Elisa on tuonut 3G-verkkoonsa 4G-nopeudet jo yli 200 paikkakunnalle.

- Satakunnassa nopeiden 4G-yhteyksien kysyntä on kasvanut ja laajennamme saatavuutta jatkuvasti. Ulvilassa otimme käyttöön LTE-teknologian mahdollistamat nopeudet HSDPA+ Dual Carrier -teknologian lisäksi. Honkajoelle ja Nakkilaan laajennettiin 4G-saatavuutta Dual Carrier -teknologialla. Yhä nopeammat yhteydet lisäävät mobiililaitteiden käyttömukavuutta Elisan ja Saunalahden asiakkaille, esimerkiksi videoiden katselussa, webbisurffailussa ja musiikin lataamisessa, kertoo Elisan Länsi-Suomen aluejohtaja Harri Salo.

Elisan verkon kuuluvuustiedot päivittyvät kuuluvuuskartalle osoitteeseen www.elisa.fi/kuuluvuus

4G lyhyesti: 4G eli ns. neljännen sukupolven mobiilitekniikka on jatkoa jo laajasti käytössä olevalle 3G-tekniikalle. Elisan 4G-liittymillä käytettävissä ovat LTE- ja HSDPA+ Dual Carrier -tekniikat perinteisten 3G-tekniikoiden lisäksi. 4G-nopeuksia voi hyödyntää Elisan ja Saunalahden valikoimissa olevilla älypuhelimilla, tableteilla ja nettitikuilla, jotka tukevat 4G-teknologioita ja käyttävät aina nopeinta yhteyttä Elisan verkossa. Elisan 4G-nopeudet ovat saatavilla jo yli 200 paikkakunnalla, joista LTE-nopeuksia on yli 70 paikkakunnalla. Lisätietoja: www.elisa.fi/4G

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Harri Salo, Länsi-Suomen aluejohtaja, puh. 0503130809, etunimi.sukunimi@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs