Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa tekee Joensuun alueella kaapelitelevisioverkon muutostöitä 5.–6.8.2014

Elisa Oyj

Elisa tekee Joensuun alueella kaapelitelevisioverkon muutostöitä 5.–6.8.2014

Tiedote.
Julkaistu: 01.08.2014 klo 15:59
Julkaisija: Elisa Oyj

Alueellinen lehdistötiedote 1.8.2014

Elisa tekee päivityksiä Joensuun alueen kaapelitelevisioverkkoon tiistaina 5.8. ja keskiviikkona 6.8. Päivitystyöt aiheuttavat hetkellisiä katkoksia kaapelitelevisioverkon laajakaistapalveluihin, eli niille asiakkaille, jotka käyttävät laajakaistaa kaapelimodeemin kautta. Katkokset koskevat myös niitä asiakkaita, joiden Elisa Viihde -palvelu toimii kaapelimodeemin kautta.

Katkokset kestävät enintään kuusi tuntia ja yhtenäiset katkokset ajoittuvat kello 08–14 väliselle ajalle. Lyhyitä katkoksia voi ilmetä vielä kello 14–16 välisenä aikana.

Tiistaina 5.8. päivitystöitä tehdään seuraavilla alueilla: Lehmo, Marjala, Vanamonkatu, Utrantie/Rantamutala, Utra, Koulukatu/Siltakatu, Tapionkatu, Pilkko, Lykynnurmentie, Noljakantie, Erkinpellontien loppu, Wallenkatu, Tönsberginkatu, Itikkamäentie, Suksimestarintie, Nuottaniementie, Kaislarannantie, Heinäpurontie, Yliopistokatu, Aurinkokatu, Kytö, Kalevankatu, Kirkkokatu, Kalastajankatu, Utrantie/Ruuhitie, Latolankatu/Patotie, Latolankatu ja Tuulentie.

Keskiviikkona 6.8. päivitystöitä tehdään seuraavilla alueilla: Suvikatu, Niinivaara, Nurmela, Häkkisenkatu, Lonikintie, Sortavalankatu, Pohjolankatu, Kettuvaara, Vehkalahti, Loimola, Kissamäki, Lokinkuja, Pohjoinen Ruutuk./Koulukatu, Ruuhitie, Mastotie, Kirvesmiehenkatu, Siihtala, Asutuspolku, Koillisväylä, Kylmäoja ja Pakrakaari.

Päivityksen jälkeen kaapelimodeemi hakee uudelleen taajuudet, tänä aikana kaapelimodeemiyhteys ei ole käytettävissä. Taajuuksien haku voi kestää viidestä minuutista kahteen tuntiin.

Jos kaapelimodeemiyhteys ei huoltokatkon jälkeen toimi, tulee modeemi käynnistää uudelleen.

Ohje kaapelimodeemin uudelleenkäynnistämiseksi

1. Sammuta virta modeemista.

2. Kytke virta päälle modeemiin. Modeemi hakee uudet asetukset kaapeliverkosta. Tämä saattaa kestää enintään 2 tuntia.

3. Kun modeemin etupaneelin merkkivalot palavat taas normaalisti, voi jatkaa kaapelimodeemiyhteyden käyttöä.

Pahoittelemme päivityksestä aiheutuvaa hetkellistä haittaa asiakkaillemme.

Elisa tiedottaa muutostyöstä asiakkaitaan mm. tekstiviestein sekä osoitteessa www.elisa.fi/hairiotiedotteet ja http://saunalahti.fi/tiedotteet/. Palvelunäkymät saa myös älypuhelimilla sekä kaapeli-tv:n infopaikalta 380 ja Elisa Viihde -palvelusta kanavapaikalla 860.

Lisätiedot: Elisa Viestintä, communications@elisa.fi, p. 050 305 1605


Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs