Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa surffaa senioreiden kanssa

Elisa Oyj

Elisa surffaa senioreiden kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2014 klo 08:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Digitaalisia palveluita, älypuhelimia ja tabletteja käyttää yhä kasvava joukko suomalaisia iästä riippumatta. Elisa haluaa auttaa myös ikäihmisiä uuteen teknologiaan ja sen mahdollisuuksiin tutustumisessa.

Elisa osallistuu alkavalla Vanhustenviikolla kahteen SeniorSurfDay -tapahtumaan. Tiistaina 7.10. Elisan asiantuntijat opastavat ikäihmisiä digiasioissa ja älypuhelimien sekä tablettien käytössä Lahdessa ja keskiviikkona 8.10 Helsingissä. Lahden SeniorSurf-päivä järjestetään PalveluSantran tiloissa ja Helsingin SeniorSurf-päivä on Kampin palvelukeskuksessa

– Digitaaliset palvelut, älypuhelimet ja tabletit ovat yhä useamman käytössä iästä riippumatta. Elisalle on tärkeää, että myös ikäihmisiä autetaan tutustumaan uuteen teknologiaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kun teknologia ja laitteet ovat tuttuja sekä helppokäyttöisiä, ne tuovat iloa arkeen, toteaa viestintäjohtaja Katiye Vuorela.

Lahden tapahtumassa pääpaino on auttaa uusiin laitteisiin tutustumisessa ja niiden käyttämisessä. Helsingin tapahtumassa Elisa Kirja -palvelun asiantuntijat tutustuttavat ikäihmisiä e-kirjoihin. Elisa Kirja on sähköisen kirjallisuuden palvelu, josta löytyy maailman laajin valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja.

Sekä Lahdessa että Helsingissä mukana on myös Omaguru-asiantuntija. Elisan Omaguru-palvelu auttaa kodin teknisten laitteiden asennuksissa, käytössä ja ongelmatilanteissa sekä puhelimitse että paikan päällä. Palvelu kattaa tietotekniikan, internetin, matkaviestinnän ja kodin viihde-elektroniikan.


Tapahtumapaikat:
Lahden SeniorSurfDay järjestetään PalveluSantran tiloissa 7.10. klo 9-14.
Helsingin SeniorSurfDay pidetään Kampin palvelukeskuksessa 8.10. klo 10-13.30.

Lisätietoja:
Elisa Viestintä, mediadesk@elisa.fi, 050 305 1605

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs