Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Ring -mobiilivaihteelle kansainvälinen innovaatiopalkinto

Elisa Oyj

Elisa Ring -mobiilivaihteelle kansainvälinen innovaatiopalkinto

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2016 klo 12:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Kansainvälinen konsulttiyritys Frost & Sullivan on palkinnut Elisa Ring -mobiilivaihteen vuoden 2015 New Product Innovation Award -palkinnolla. 

Elisa Ring on edistyksellinen mobiilivaihdepalvelu ja viestintäjärjestelmä, joka on kehitetty juuri suomalaisten yritysten tarpeisiin. Kiinteisiin puhelinyhteyksiin ja laiteasennuksiin perustuvista kansainvälisistä ratkaisuista poiketen Ring toimii täysin pilvipalveluna, eikä sen käyttöönottoon siksi tarvita mitään laiteinvestointeja.

Elisa Ringin avulla puhelut saadaan aina ohjattua ihmisille, jotka ovat sillä hetkellä tavoitettavissa. Mobiilisti päivittyvien läsnäolotietojen avulla yrityksen asiantuntijat tavoitetaan myös tien päällä.

Kansainvälinen konsulttitoimisto Frost & Sullivan arvioi Cloud Unified Communications -vertailussaan Elisa Ringin alansa parhaaksi mobiilivaihteeksi ja palkitsi sen New Product Innovation Award -palkinnolla. Elisa Ring sai erityistä kiitosta siitä, että se on suomalaiskäyttäjien tarpeiden mukaisesti kehitetty erityisesti mobiiliyhteksiä varten.

– Elisa erottuu eurooppalaisten palveluntarjoajien joukosta edukseen muista poikkeavan mobiiliin painottuvan strategiansa ansiosta. Runsain toiminnoin varustettuna mobiilikeskeisenä yrityspalveluna Elisa Ring on helppo ja houkutteleva valinta valtaosalle suomalaisia yrityskäyttäjiä, joille mobiililaite on pääasiallinen yhteydenpitoväline, sanoo johtaja Elka Popova Frost & Sullivanilta.

– Kehitämme intohimoisesti keinoja, joilla asiakkaamme voivat parantaa tuottavuuttaan ja kilpailukykyään. Vaikka nykyisin edistykselliset verkkopalvelut saavat runsaasti huomiota, matkapuhelin on edelleen yritysten tärkein yhteydenpitokanava. Elisa Ringin avulla niin pieni kuin suuri yritys voi taata, että juuri oikea henkilö tavoitetaan kaikissa tilanteissa. Olemme ylpeitä, että ponnistuksemme ovat nostaneet meidät eurooppalaisten palvelutarjoajien kärkikastiin tälläkin saralla, iloitsee johtaja Jorma Niemelä Elisan yritysasiakasyksiköstä.

Elisa Ring -vaihteeseen voidaan matkapuhelinten lisäksi liittää myös alaliittymiä, jotka toimivat internet-yhteyden kautta esimerkiksi matkalla.

 

Lisätietoja:

Jorma Niemelä, johtaja, Yritysasiakkaat, Connectivity-liiketoiminta, p. 050 61029, etunimi.sukunimi@elisa.fi

  

  

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi 

Frost & Sullivan on kasvukonsulttiyritys, joka työskentelee yhteistyössä asiakkaiden kanssa tuodakseen ennennäkemättömiä innovaatioita nykypäivän globaaleille markkinoille ja sitä myötä luodakseen uusia kasvumahdollisuuksia. Sen Growth Partnership -yhteistyöohjelma tukee asiakkaita löytämään nämä mahdollisuudet ja käyttämään hyödyksi yrityksen kokemusta ja yhteistyöverkostoja. Yli 50 vuoden ajan Frost & Sullivan on ollut kehittämässä kasvustrategioita globaaleille suuryrityksille, aloitteleville yhtiöille, julkiselle sektorille sekä sijoittajille. www.frost.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs