Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa rekrytoi digiosaajia

Elisa Oyj

Elisa rekrytoi digiosaajia

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2016 klo 08:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa haluaa rekrytoida ainakin 35 henkilöä työskentelemään teknisissä ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.

– Elisassa kehitetään monia digitaalisia palveluita, ja tämän vuoksi meillä on jatkuva tarve teknisen alan asiantuntijoille. Tällä hetkellä tarvitsemme erityisesti ohjelmistokehittäjiä ja -arkkitehtejä, projektipäälliköitä, ketterien menetelmien asiantuntijoita ja tietoturva- ja tietoliikenneosaajia, kertoo Elisan henkilöstöjohtaja Merja Ranta-aho.

Nyt haetaan lisää työntekijöitä pääasiassa tehtäviin, joissa Elisalla jo työskentelee henkilöitä. Tekninen erityisosaaminen kuitenkin korostuu. Nyt tarvittavaksi henkilömääräksi arvioidaan noin 35.

– Digitaalisten palveluiden osuus Elisan toiminnassa kasvaa jatkuvasti, ja tämän vuoksi haemme nimenomaan tietotekniikan ammattilaisia viemään tätä digitaalista muutosta eteenpäin, kertoo software services -tulosyksikön johtaja Sampo Raudaskoski.

– Esimerkiksi Microsoftilta lähteneistä voi hyvinkin löytyä meille sopivia osaajia, Raudaskoski toteaa.

 

Työskentely mahdollista useilta paikkakunnilta

Digiosaajista on tällä hetkellä kova pula koko työmarkkinalla. Elisalla on kuitenkin huomattu, että osaajat arvostavat merkityksellistä työtä ja joustavia työnteon tapoja.

– Elisalla pääsee osallistumaan aidosti merkityksellisten ja suomalaisten arjessa vahvasti läsnä olevien digitaalisten palvelujen kehittämiseen. Meillä työntekijät ovat mukana digitalisoimassa eri toimialoja joka päivä, Ranta-aho sanoo.

Elisalla työskentelee yli 4000 ihmistä. Useissa työtehtävissä työtä on mahdollista tehdä paikkariippumattomasti, eli työskentely onnistuu useilta eri paikkakunnilta.

– Olemme edelläkävijöitä työskentelykulttuurin muutoksessa. Meidän työntekijämme tekevät keskimäärin 75 etätyöpäivää vuodessa. Etsimme rohkeasti uusia toimintamalleja ja olemme ylpeitä voidessamme kulkea työelämän muutoksen etujoukoissa, kertoo Ranta-aho.

 

Nyt avoinna olevia työpaikkoja voi hakea osoitteessa http://corporate.elisa.fi/elisa-oyj/elisa-tyopaikkana/

Elisa on myös mukana 10.6. järjestettävässä Bridge2016-rekrytointitapahtumassa Espoossa.

 

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Merja Ranta-aho, henkilöstöjohtaja, p. 050 302 8946, etunimi.sukunimi@elisa.fi 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs