Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Pilvi tuo sovellukset ja pilvipalvelut lähelle yrittäjää

Elisa Pilvi tuo sovellukset ja pilvipalvelut lähelle yrittäjää

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2014 klo 08:00
Julkaisija: Elisa kutsu

Elisan uusi sovelluskauppa tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille keskitetyn tavan kokeilla, ostaa ja hallita tarvitsemiaan sovelluksia sekä pilvipalveluita yhdestä turvallisesta paikasta.

Elisa Pilvi on uudenlainen pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu palvelu, joka tarjoaa kootusti monenlaisia pienyrittäjien tarvitsemia sovelluksia ja pilvipalveluita ostettavaksi ja hallittavaksi yhteisen käyttöliittymän kautta. Pelkän sovelluskaupan sijaan Elisa Pilvi ottaa asiakkaan ja palveluntarjoajan välissä aktiivisen broker-toimijan roolin, jossa luodaan lisäarvoa molemmille osapuolille. Palvelu on Suomessa alansa ensimmäinen. 

Asiakasyritysten kannalta tärkeimmät edut ovat kokeilemisen helppous, ostamisen läpinäkyvyys ja turvallisuus. Käyttöönottoon tarvitaan vain nopea kirjautuminen, jonka jälkeen kaikki sovellukset ja pilvipalvelut voidaan ottaa kokeiluun ja ostaa yksillä tunnuksilla. Yhteinen kuukausikustannus on aina selvästi nähtävissä ja laskutus hoituu yhdellä luottokorttiveloituksella.

– Palveluiden välittäminen on IT-puolella varsinkin Suomessa aivan uusi asia, mutta hyödyt ovat suuria. Broker-toimija mahdollistaa luo aiemmin hankalasti hallittavaan sovellus- ja lisenssiviidakkoon uudenlaista ketteryyttä, sillä tarvitut palvelut saa aina heti käyttöönsä. Lisäksi tarjoamme yhden luukun keskitetyn tuotetuen, kuvaa palvelun kehityksestä, ylläpidosta ja tuotetuesta vastaavan Elisan tytäryhtiön Appelsiinin tarjoomajohtaja Tommi Eklund.

Elisa Pilvi poistaa myös tarpeen aiemmin kömpelölle käyttäjä- ja lisenssihallinnalle, sillä työntekijöiden määrän tai käyttötarpeiden muuttuessa kunkin palvelun käyttäjämääriä voi myös muuttaa suoraan palvelun kautta. Näin lisenssimäärät ja laskutus skaalautuvat helposti asiakasyrityksen tarpeiden mukana.

– Yksi sopimus, yksi lasku, yksi käyttäjähallinta, yksi tukikanava. Ja kaikki niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi, kiteyttää Eklund.

Myynti- ja markkinointikanava myös pienille sovelluskehittäjille

Keskitetty myyntikanava auttaa pienten asiakasyritysten lisäksi myös startup-sovelluskehittäjiä kasvamaan, sillä Elisa Pilvi tarjoaa heille uuden luotetun myynti- ja markkinointikanavan.

– Myös mikroyrittäjät alkavat selvästi olla valmiita ulkoistamiseen ja pilvipalveluiden käyttöön, mikä on meille suuri mahdollisuus, kertoo verkossa toimivaa laskutus- ja kirjanpito-palvelua kehittävän Zervant Oy:n toimitusjohtaja Mattias Hansson. – Elisa Pilvi luo suurena toimijana uskottavan ja luotetun alustan, joka tukee täysin verkkoon keskittyvää myyntiämme mainiosti. Pääsemme laajentumaan ilman erillistä myyntitiimiä, varsinkin kun asiakas saa palvelun kautta myös tukea.

Pienten kasvuyritysten lisäksi Elisa Pilvi –palvelussa on mukana alusta lähtien myös kansainvälisen tason palveluntarjoajia, kuten esimerkiksi kotimainen tietoturvayhtiö F-Secure.

– Pääsy mukaan Elisan uuden kauppapaikan valikoimiin jo sen alkuvaiheessa oli meille erittäin tärkeätä. Olemme tyytyväisenä  mukana kehittämässä uudentyyppistä tietoturvaohjelmistojen myyntikanavaa yrityksille. Asiakkaalle se mahdollistaa helpon ja nopean ostoprosessin”, sanoo F-Securen Suomen yritysmyyntikanavasta vastaava Mikko Suhonen.

Kaikkia Elisa Pilvi –palvelun kautta myytäviä sovelluksia ja palveluita pääsee kokeilemaan ilmaiseksi ennen ostopäätöksen tekemistä. Avajaistarjouksena kaikki alkuvaiheessa mukana olevat 10 sovellusta ja pilvipalvelua ovat käytettävissä ilmaiseksi kuukauden ajan.

Elisa Pilvi –palvelu löytyy osoitteesta: pilvi.elisa.fi

 

Lisätiedot: 

Tommi Eklund, tarjoomajohtaja, Appelsiini Finland Oy, 040 723 46 60, etunimi.sukunimi@appelsiini.fi 

Mattias Hansson, toimitusjohtaja, Zervant Oy, 045 2673 007, mattias.hansson@zervant.com

Mikko Suhonen, myyntipäällikkö, F-Secure Oyj, 040 775 2725, mikko.suhonen@f-secure.com

 

Linkkejä:

Appelsiiniblogi: Pilvibrokerin hyödyt suomalaisille yrityksille 

Video: Elisa Pilvi – Sovellusten hankkiminen

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Appelsiini Finland Oy on edistyksellinen, suomalainen korkean osaamisen IT-palvelutalo, joka tuottaa monipuolisia tietotekniikan työn tuottavuus-, konsultointi-, sovelluskehitys-, ulkoistus- ja pilvipalveluja. Asiantuntijapalvelut perustuvat korkeaan asiakastyytyväisyyteen, syvään teknologiaosaamiseen ja aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Yhtiön pääpainoalueena on tarjota jatkuvia IT-palveluita sekä toimia pitkäaikaisena ja luotettavana kumppanina asiakkaille. Vuonna 1999 perustetun Appelsiinin liikevaihto on kasvanut vahvasti. Työntekijöitä on noin 330. Appelsiini on Elisan tytäryhtiö. www.appelsiini.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs