Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa mukana toteuttamassa IFK Taskupeto-mobiilipalvelua

Elisa mukana toteuttamassa IFK Taskupeto-mobiilipalvelua

Julkaistu: 16.01.2009 klo 11:45
Julkaisija:

Elisa on ollut mukana toteuttamassa jääkiekkoseura Helsingin IFK:lle edistyksellistä ja helppokäyttöistä IFK Taskupeto-mobiilipalvelua. IFK:n kannattajille räätälöity palvelu tuo uuden ulottuvuuden IFK:n uutisten ja otteluiden seurantaan.

Elisa on ollut mukana toteuttamassa jääkiekkoseura Helsingin IFK:lle edistyksellistä ja helppokäyttöistä IFK Taskupeto-mobiilipalvelua. IFK:n kannattajille räätälöity palvelu tuo uuden ulottuvuuden IFK:n uutisten ja otteluiden seurantaan. Taskupeto-palvelua käyttämällä voi esimerkiksi seurata älypuhelimella IFK:n otteluita suorana, tarkistaa viimeiset uutiset ja tilastotiedot sekä katsella seuran videoita. Palvelun voi tilata kätevästi tekstiviestillä.

- Taskupeto-palvelun vastaanotto on ollut todella hyvä, helppous ja toimintavarmuus ovat olennainen osa sitä. Jatkossa tuomme palveluun uusia ominaisuuksia, sillä haluamme olla tässäkin edelläkävijöitä. Olen erittäin tyytyväinen siitä intensiteetistä ja nopeudesta, jolla Elisa ja Nokia Siemens Networks rakensivat kannattajillemme haastavan palvelukokonaisuuden. Lopputulos on todella hieno, kertoo Oy HIFK Hockey Ab:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen

Taskupeto-palvelun toteutuksesta vastasi Nokia Siemens Networks yhteistyössä Elisan ja IFK:n kanssa.

- Taskupetopalvelussa toteutamme onnistuneesti yhtiömme ratkaisumyyntiin perustuvaa strategiaa. Yhteistyömme ICT-osaaja Elisan ja huippuseura IFK:n kanssa sujui erinomaisesti, kertoo Oscar Salonaho, Nokia Siemens Networks.     

Elisa toteutti ennen liigakauden alkua SM-liiga Oy:lle gigatason Areenaverkon, joka mahdollistaa liigapeleistä otetun liikkuvan kuvan kustannustehokkaan hyödyntämisen.

- Jääkiekkoilun maailmaan rakennetaan kovaa vauhtia mobiiliteknologiaan perustuvia palveluita. Helsingin IFK kulkee tämän kehityksen terävimmässä kärjessä. IFK Taskupeto on hieno osoitus seuran kannattajille toteutetusta ja hyvin toimivasta palvelusta. Jääkiekkoilun elämyksellisyys lisääntyy, kun pelien tapahtumat voidaan tilata kätevästi ja edullisesti omaan taskuun, kertoo johtaja Pasi Mäenpää Elisalta.  

Lisätietoja:

Pasi Mäenpää, johtaja, Yritysasiakkaat, Elisa Oyj, p. 050 602 50, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Jukka Valtanen, toimitusjohtaja, Oy HIFK Hockey Ab, p. 050 1979, etunimi.sukunimi@hifk.fi
Oscar Salonaho, Head of Business Development, Nokia Siemens Networks, p. 050 487 7377, etunimi.sukunimi@nsn.com

http://taskupeto.hifk.fi

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs