Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa moninkertaisti kiinteän verkon nopeuden Ylivieskassa

Elisa Oyj

Elisa moninkertaisti kiinteän verkon nopeuden Ylivieskassa

Tiedote.
Julkaistu: 14.08.2015 klo 09:15
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa laajensi huippunopean kiinteän netin saatavuutta Ylivieskassa. Käyttöönotettu VDSL2-yhteystekniikka mahdollistaa jopa 100 Mbit/s nopeuden. Huippunopeiden yhteyksien hyödyntämiseksi liittymäsopimusta tulee päivittää ja varmistaa modeemin soveltuvuus uuteen yhteystekniikkaan.

Elisa uudisti kiinteän laajakaistan yhteystekniikkaa Ylivieskan alueella. Useat ADSL-yhteydet ovat nyt korvattavissa nopeammilla VDSL2-yhteyksillä. Olemassa olevien kuparijohtojen kautta voidaan jatkossa toimittaa alueen asukkaille internetyhteyksiä jopa 100 Mbits/s maksiminopeudella. Entistä nopeammat yhteydet tekevät surffailusta, etätöistä ja pelaamisesta sujuvampaa.

– Entistä nopeammat nettiyhteydet hyödyttävät etenkin internetin tehokäyttäjiä, jotka haluavat erittäin nopean ja vakaan yhteyden. Uskomme nopeuksien kiinnostavan etenkin sellaisia, jotka tekevät etätöitä, pelaavat, käsittelevät isoja tiedostoja tai katsovat paljon videoita, Pohjois-Suomen aluejohtaja Kimmo Jokela sanoo.

Nopeammat yhteydet mahdollistavat aiempaa paremmin myös useamman käyttäjän samanaikaisen netin käytön kotona.

Saatavilla oleva nopeus riippuu asunnon etäisyydestä lähimpään jakokeskukseen. Uudet tarjottavat maksiminopeudet ovat 50 Mbit/s (vaihteluväli 25-50M) ja 100 Mbit/s  (vaihteluväli 50-100M).

– Elisa kehittää jatkuvasti sekä kiinteiden että mobiilien yhteyksien tarjontaa ja nopeuksia, Jokela kertoo.

 

Näin saat huippunopean nettiyhteyden käyttöösi

Voit tarkistaa saatavuuden Elisan Saunalahti-verkkokaupasta osoitteesta https://saunalahti.fi/laajakaista tai soittamalla ilmaiseen myyntipalvelunumeroomme 0800 94200.

Nopeuden päivitys tai uuden liittymän hankinta onnistuu Elisan myyntipalvelussa, jossa voidaan tarkastaa myös mahdollisen olemassa olevan modeemisi soveltuvuus uuteen laajakaistatekniikkaan. Tarkastathan vanhan modeemisi mallin ennen soittoasi, jotta selvitys on vaivatonta.

 

Lisätiedot: Elisa Oyj, Kimmo Jokela, Pohjois-Suomen aluejohtaja, puh. 050 506 7716, etunimi.sukunimi@elisa.fi

 

VDSL2 lyhyesti:  VDSL2-yhteystekniikka mahdollistaa nopeampien internetyhteyksien tarjoamiseen loppukäyttäjille olemassa olevia puhelinkaapeleita hyödyntäen. VDSL2 käyttää tiedonsiirtoon laajempaa taajuusaluetta ja tehokkaampaa signaalinkäsittelyä, kuin aikaisempi ADSL-yhteystekniikka. VDSL2-nettiyhteys vaatii toimiakseen laajakaistamodeemin, joka tukee VDSL2-yhteystekniikkaa.

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs