Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Lompakko -palvelu tarjoaa vaivattoman tavan ladata prepaid- ja latausliittymiä

Elisa Oyj

Elisa Lompakko -palvelu tarjoaa vaivattoman tavan ladata prepaid- ja latausliittymiä

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2013 klo 12:21
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Lompakon älypuhelinsovelluksella on nyt mahdollista ladata saldoa Saunalahden prepaid- tai latausliittymään. Sillä voi lisätä saldoa paitsi omalle myös kaverin tai lapsen liittymälle.

Elisa Lompakko -palvelun uusi ominaisuus mahdollistaa 10-100 euron suuruisen saldon latauksen ilman muita kuluja. Vastaanottavan liittymänumeron voi valita helposti puhelimen osoitekirjasta tai syöttää käsin. Lataus veloitetaan Elisa Lompakko palvelun Lompakko-tililtä, ja se on välittömästi vastaanottajan käytettävissä.

Elisa Lompakko -palvelulla voi hoitaa monipuolisesti ja nykyaikaisesti raha-asioita. Elisa Lompakko -palvelu on tähän asti mahdollistanut lähimaksamisen, turvallisen nettimaksamisen ja pienten summien siirtämisen pelkän puhelinnumeron perusteella.

- Haluamme täydentää Elisa Lompakko -palveluamme ominaisuuksilla, jotka helpottavat asioiden hoitoa mobiilisti. Uuden saldonlatausominaisuuden myötä Elisa Lompakko palvelee entistä paremmin myös prepaid- ja latausliittymäasiakkaitamme, kun he voivat nyt ladata saldoa missä ja milloin vain, itselleen tai muille, kertoo Henri Korpi Elisalta.

Saldon lataaminen onnistuu Windows Phone- ja Android-puhelimilla Elisa Wallet -sovelluksella. Ominaisuus tulee käyttöön myöhemmin myös iPhone-puhelimille.

Elisa on kehittänyt prepaid- ja latausliittymien lataamiseen uusia tapoja aiemminkin. Viime kesänä avattu Saunalahti Pikalataus mahdollisti ensimmäistä kertaa Suomessa sekä saldon että puhe-, tekstiviesti- ja tiedonsiirtopakettien lataamisen tekstiviestillä. Pidempään käytössä olleet tavat ovat saldon lataaminen internetissä, Otto-automaateilla sekä kauppojen ja kioskien latauspisteissä.

Lisätiedot:
Henri Korpi, liittymäliiketoimintajohtaja, Henkilöasiakkaat, p. 045 670 0416, etunimi.sukunimi@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluihin keskittyvä yritys, jonka asiakkaana on 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisan palvelut tarjoavat kuluttajille uusia mahdollisuuksia viestimiseen, oppimiseen ja viihtymiseen sekä organisaatioille välineitä toimintatapojen kehittämiseen ja tuottavuuden parantamiseen. Markkinajohtaja Elisa investoi Suomeen vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs