Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Lompakko mahdollistaa maksamisen puhelimella Siwoissa ja Valintataloissa ympäri Suomen

Elisa Oyj

Elisa Lompakko mahdollistaa maksamisen puhelimella Siwoissa ja Valintataloissa ympäri Suomen

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2014 klo 09:08
Julkaisija: Elisa Oyj

Suomen Lähikauppa Oy ottaa lähimaksamisen käyttöön myymälöissään huhtikuun loppuun mennessä. Elisa Lompakko mahdollistaa puhelimella maksamisen Lähikaupan myymälöissä ympäri Suomen.

Lähditkö lenkille ja lompakko jäi kotiin? Elisa Lompakon avulla maksat ostoksesi vilauttamalla kassalla puhelintasi maksupäätteelle. Tunnusluvun näppäilyä tai allekirjoitusta ei tarvita; maksu lähtee suoraan puhelimen Lompakko-tililtä ja saat ostoksistasi tekstiviestin, josta näet myös tilisi saldon.

– Lähimaksaminen on todella helppoa, turvallista ja nopeaa, kertoo Elisan liittymäliiketoimintajohtaja Korpi.

Virtuaalinen kolikkotasku vapauttaa kolikoiden kaivamisesta ja jonottaminen lyhenee, kun koko maksutapahtuma hoituu sekunneissa.

 

Lähimaksu yleistyy vauhdilla

– Mahdollisuus käyttää lähimaksamista Siwoissa ja Valintataloissa tuo mobiilin lähimaksamisen kaikkien suomalaisten ulottuville. Lähikaupan edelläkävijyys on ilouutinen kaikille niille kuluttajille, jotka jo pitkään ovat toivoneet nopean ja helpon maksutavan yleistymistä, sanoo Elisan liittymäliiketoimintajohtaja Korpi.

Lähimaksaminen tulee mahdolliseksi Siwoissa ja Valintataloissa eli yhteensä lähes 670 kaupassa.

– Jo tällä hetkellä asiakkaat voivat maksaa kontaktittomasti lähes 80 Siwassa ja Valintatalossa. Lähimaksamisen myötä asiakas pystyy maksamaan pienet ostokset entistä helpommin ja nopeammin, Suomen Lähikaupan tietohallintojohtaja Janne Jakola sanoo.

 

Opiskelijat edelläkävijöinä

Elisa Lompakko -palvelussa voi maksaa alle 25 euron ostoksia maksutarralla, siirtää rahaa tekstiviestillä toisen palvelunkäyttäjän Lompakko-tilille, ladata rahaa oman tai kaverin Saunalahden prepaid- tai latausliittymään sekä tarkastella Helsingin seudun liikenteen Matkakortin tietoja.

Ensimmäisten joukossa maksutarran ovat ottaneet käyttöönsä nuoret aikuiset ja etenkin opiskelijat. Elisa on toimittanut viime syksystä lähtien uusille opiskelijoille lähimaksukykyiset opiskelijakortit sekä Lyyra Maksutarrat.

Lähimaksamista voi käyttää vähittäismyyjillä, jolla on käytössä lähimaksamisen hyväksymismerkki.

 

Lisätiedot:

Elisa: Henri Korpi, liittymäliiketoimintajohtaja, henkilöasiakkaat, p. 045 670 0416, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Suomen Lähikauppa: Janne Jakola, tietohallintojohtaja, puh. 020 700 3049; etunimi.sukunimi@lahikauppa.fi

 

Elisa Lompakko tekee ostamisesta vaivatonta. Tarvitset vain puhelimen taskuusi ja saat käyttöösi helpon, nopean ja turvallisen maksutavan. Palvelun avulla teet ostoksia niin verkossa kuin liikkeissä. Palveluun kuuluva Elisa Maksutarra mahdollistaa lähimaksujen tekemisen kaikissa lähimaksua tukevissa maksupaikoissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Nettimaksukortin avulla maksat kätevästi verkkokaupoissa, vaikka sinulla ei olisikaan varsinaista maksu- tai luottokorttia ja rahaviestillä lähetät helposti rahaa mihin tahansa suomalaiseen matkapuhelinnumeroon. www.elisa.fi/lompakko

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Suomen Lähikauppa Oy on Suomen kolmanneksi suurin päivittäistavarakauppayritys, jolla on kaksi valtakunnallista kauppaketjua: Siwa ja Valintatalo. Kauppoja on 666, henkilöstöä 5200 ja asiakkaina lähes kaikki suomalaiset. Yhtiön liikevaihto vuonna 2012 oli yli miljardi euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs