Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa lanseeraa uuden palvelun

Elisa Oyj

Elisa lanseeraa uuden palvelun

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2016 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa lanseeraa Helsingin ydinkeskustaan kesäkuussa uuden palvelun, Elisa Kulman.

Elisa Kulma nostaa esiin viihtymiseen, kulttuuriin ja teknologiaan liittyviä ajankohtaisia teemoja. Elisa Kulma on tarkoitettu kaikille uusista asioista ja näkökulmista kiinnostuneille. Siellä saa hyvää ja asiantuntevaa palvelua, ja sen tapahtumiin voit osallistua sekä paikan päällä että mobiilisti.

Elisa Kulman tehtävänä on olla kohtaamispaikka erilaisille näkökulmille.

– Vaikka Elisa Kulmassa on myynnissä verkkokaupan valikoimamme ja myös tuotteita joita ei muualta saa; se on paljon enemmän kuin myymälä. Elisa Kulman tehtävänä on nostaa esiin viihtymiseen, kulttuuriin ja teknologiaan liittyviä ajankohtaisia teemoja ja toimia lanseerausalustana uusille innovaatioille. Mitään tällaista ei ole ennen Suomessa nähty, kuvailee kuluttajaliiketoiminnan markkinoinnista, asiakkuuksista ja digitaalisesta myynnistä vastaava johtaja Tiina Kuusisto.

Elisa Kulma sijaitsee Helsingin Aleksanterinkadulla, vastapäätä Stockmannia. Palvelukonsepti on syntynyt Elisan omien kokemusten avulla sekä kansainvälisten esimerkkien innoittamana.

Tulevaisuus nähtävissä jo tänään

– Elisa Kulman tavoin Elisa on paljon enemmän kuin viestintäpalveluiden tarjoaja, vaikutamme ihmisten arkeen monella saralla. Elisa Kulma avaa näitä ikkunoita suomalaisille konkretisoiden, miten innovatiiviset palvelut tulevat osaksi jokaisen arkea. Elisa Kulmassa olemme innostuneita siitä, mikä suomalaisia inspiroi ja motivoi. Haluamme kutsua ihmiset mukaan keskustelemaan eri näkökulmista, kertoo Kuusisto.

Elisa Kulman tapahtumiin ei ole pakko päästä paikan päälle, vaan niihin voi tutustua myös omasta mobiililaitteesta.

Erilaisten tapahtumien lisäksi Elisa Kulmassa tullaan järjestämään koulutuksia ja lanseerauksia.

– Siellä tulee olemaan muun muassa suosittuja digikoulujamme niin lapsille kuin aikuisille, kuvailee Kuusisto.

Haussa neljä neuvonantajaa

Elisa Kulma etsii parhaillaan neljää neuvonantajaa kehittämään tapahtumiaan ja toimintaansa.

– Elisa uskoo itseään toteuttavaan ihmiseen. Koska sellainen on luova ja tuottelias. Me olemme kiinnostuneita siitä, mikä ihmisiä innostaa, inspiroi ja motivoi elämässä. Saadaksemme tähän lisää näkökulmia haemme Elisa Kulmaan neljää innostunutta ja idearikasta henkilöä auttamaan uuden ja kiinnostavan löytämisessä. Neuvonantajat tuovat toteutuksiimme uudenlaista sisältöä ja ihmisiä lähellä olevia näkökulmia, sanoo Elisan Kuusisto.

Neuvonantajaksi voi hakea osoitteessa: www.elisa.fi/kulma

 

Elisa Kulman avajaistiedotustilaisuus median edustajille järjestetään tiistaina 14.6. Elisa Kulmassa, osoitteessa Aleksanterinkatu 19. Tilaisuus alkaa klo 8.30, jolloin tervetulosanat lausuu Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila.

Medialla on mahdollisuus osallistua myös Elisa Kulman VIP-avajaisiin illalla 14.6. Elisa Kulma avautuu yleisölle 15.6.

Ilmoittautumiset tiedotustilaisuuteen ja/tai VIP-avajaisiin osoitteeseen: mediadesk@elisa.fi

 

Lisätietoja:

Mediadesk, p. 050 305 1605, mediadesk@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs