Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa laajentaa jälleen häiriökarttapalveluaan

Elisa Oyj

Elisa laajentaa jälleen häiriökarttapalveluaan

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2013 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisan häiriökartassa näkyvät jatkossa myös kaapeli-tv- ja kaapelimodeemihäiriöt. Häiriökartta toimii asiakkaiden apuna esimerkiksi myrskyissä ja operaattorin tekemissä huolto- ja päivitystöissä.

Vuonna 2010 Elisa toi ensimmäisenä operaattorina Suomessa reaaliaikaisen häiriökartan internet-sivuilleen. Asiakkaat ovat voineet tarkistaa häiriökartasta matkapuhelinverkon sekä laajakaista- ja lankapuhelinverkon huolto- ja häiriötilanteet. Tietoliikenteen edelläkävijänä Elisa kehittää jatkuvasti asiakastiedotustaan, ja jatkossa häiriökartalla näkyvät myös kaapeli-tv- ja kaapelimodeemihäiriöt.

- Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta häiriökartasta. Kartasta asiakkaat pystyvät nopeasti tarkastamaan esimerkiksi asuinalueensa mahdolliset häiriöt, ja kartta onkin toiminut asiakkaidemme apuna esimerkiksi Suomea riepotelleissa syysmyrkyissä, palveluhallinnan johtaja Sami Komulainen kertoo.

Elisan häiriökartan ja häiriötiedotteet löydät osoitteista www.elisa.fi/hairiokartta ja www.elisa.fi/hairiotiedotteet. Palvelunäkymät toimivat myös älypuhelimilla. Muutoksista ja häiriöistä tiedotetaan myös kaapeli-tv:n infopaikalla 380 ja Elisa Viihde -palvelussa kanavapaikalla 860. OmaSaunalahti- ja OmaElisa-palvelusta asiakkaat voivat tilata häiriötiedotteet suoraan tekstiviestillä matkapuhelimeen.

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt –listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 3 870. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs