Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa kutsu: Näin lukeminen muuttuu

Elisa kutsu: Näin lukeminen muuttuu

Kutsu.
Julkaistu: 20.10.2014 klo 10:20
Julkaisija: Elisa kutsu

Tule kuulemaan lukemisen muutoksesta Helsingin Kirjamessujen avajaispäivänä!
 
Tuoreen kyselytutkimuksen mukaan lukeminen on merkittävässä muutoksessa. Tablettien yleistymisen myötä sähköinen kirja tekee todellista tuloaan myös Suomeen.

Elisa Kirjassa sähköisten kirjojen myynnin odotetaan jopa tuplaantuvan tänä vuonna viime vuoteen verrattuna. Elisa Kirja on Suomen suurin e-kirjapalvelu.
 
Kyselytutkimukseen vastasi 1020 henkilöä, jotka edustivat iän, sukupuolen, asuinpaikan ja koulutuksen suhteen 18-65-vuotiaita suomalaisia. Tutkimuksen aineisto kerättiin verkkopaneelissa syyskuussa. Elisa Oyj:n tilaaman tutkimuksen toteutti Prior Konsultointi Oy.
 
Tutkimuksen tuloksia tilaisuudessa esittelee toimitusjohtaja Tatu Kauppinen tutkimuksen toteuttaneesta Prior Konsultoinnista.
 
Aika: torstai 22.10.2010 klo 13-13.45
Paikka: Messukeskus, Tila 201, Helsinki (eteläisen sisäänkäynnin toinen kerros)
 
Ilmoittautumiset 21.10. mennessä:
mediadesk@elisa.fi

Journalistien akkreditoituminen Helsingin Kirjamessuille ennakkoon tämän linkin kautta: http://www.messukeskus.com/_layouts/Finnexpo/GetAccreditation.aspx

 
Tervetuloa,
Taru Jussila
Head of External Communications
Elisa Oyj
 
 
Lisätietoja:
Taru Jussila, Head of External Communications, 050-5060 589, etunimi.sukunimi@elisa.fi
 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs