Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Kulma myy ensimmäisenä Euroopassa ŌURA-hyvinvointisormusta

Elisa Oyj

Elisa Kulma myy ensimmäisenä Euroopassa ŌURA-hyvinvointisormusta

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2016 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Suomessa kehitetty URA-hyvinvointisormus on ensi viikosta alkaen saatavilla Elisa Kulmasta.

Elisa Kulman ensimmäinen teema tulee olemaan Olet miten liikut. ŌURA on unen laatua, aktiivisuutta ja palautumista mittaava sormustietokone ja siihen liittyvä älypuhelinsovellus. Designissa näkyy kansainvälisesti menestyneen muotoilija Harri Koskisen sekä Ouraringin perustajiin kuuluvan, teknologia- ja muotoilujohtaja Kari Kivelän käsiala.

– ŌURA on uusi ja ainutlaatuinen aluevaltaus puettavan teknologian saralla, kuten Elisa Kulma teemoineen ja näkökulmineen on omalla sarallaan. Olemme iloisia voidessamme tuoda ŌURAn saataville ensimmäisenä Euroopassa juuri Elisa Kulmaan. Innovatiivisessa startup-toiminnassa mukana oleminen ja sen kehittäminen on Elisalle tärkeää. Edistämme myös tätä kautta digitaalisen yhteiskunnan kehitystä, sanoo markkinoinnista, asiakkuuksista ja digitaalisesta myynnistä vastaava johtaja Tiina Kuusisto Elisalta.

Oulusta maailmalle

Oulussa keväällä 2013 alkunsa saanut ŌURA on herättänyt runsaasti kiinnostusta niin ulkomailla kuin kotimaassa.  Aiemmin tänä vuonna suomalaiskeksinnölle myönnettiin arvostettu CES 2016 Best of Innovation -palkinto maailman suurimmassa kuluttajaelektroniikkatapahtumassa Las Vegasissa.

– On hienoa tuoda ŌURA ensimmäistä kertaa Suomessa kaikkien nähtäville Elisa Kulman kaltaisessa uudenlaisessa konseptissa, kertoo tuotanto- ja asiakaspalvelujohtaja Tommi Pyykönen.

Hyvinvointisormus mittaa ja analysoi autonomisesti muun muassa käyttäjänsä sydämen sykkeen, sykkeiden välisen etäisyyden ja kehon lämpötilan muutokset sekä kehon liikkeet. Sormus siirtää analysoidun tiedon automaattisesti bluetoothin kautta älypuhelinsovellukseen, jonka kautta se välittää käyttäjälleen yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen kuvan unen laadusta, aktiivisuudesta sekä valmiustilasta ja palautumisesta.

– Tavoitteenamme on ollut alusta asti luoda ainutlaatuinen käyttäjäkokemus, jonka kautta käyttäjä oppii tiedostamaan, kuinka hän voi itse päivittäisillä valinnoillaan parantaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia ja suorituskykyä. Elisa Kulma antaa loistavan, uudenlaisen mahdollisuuden fiilistellä, miltä uuden ajan suomalainen puettavan teknologian tuote näyttää ja tuntuu, sanoo ŌURAn teknologia- ja muotoilujohtaja Kari Kivelä.

ŌURA-sormusta voi ostaa mustana tai valkoisena alkaen 329 Euroa.

 

Elisa Kulman tiedotustilaisuus tiistaina 14.6.

Elisa Kulman avautumiseen liittyvä tiedotustilaisuus pidetään lehdistölle tiistaina 14.6., jolloin paikalla on myös ŌURAn edustajia ja älysormuksia.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 14.6. Elisa Kulmassa, osoitteessa Aleksanterinkatu 19. Tilaisuus alkaa klo 8.30.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen: mediadesk@elisa.fi

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Tiina Kuusisto, tiina.kuusisto@elisa.fi, p.050 505 1145

ŌURA/kontaktipyynnöt ja lisätietoja: Virpi Tuomivaara, virpi.tuomivaara@ouraring.com

www.ouraring.com

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on noin 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Ouraring tekee tällä hetkellä yhteistyötä useiden merkittävien tutkimuslaitosten, yliopistojen sekä uniklinikoiden kanssa, pääosin Yhdysvalloissa. Tutkimusorganisaatiot ja klinikat ovat erityisen kiinnostuneita ŌURAsta, koska se tarjoaa helpon ja mukavan mittaustavan lisäksi yksilöllistä, ainutlaatuista ja tarkkaa tietoa sekä pitkäaikaisen näkymän unen laatuun vaikuttavista tekijöistä ja sen suhteesta mm. päiväaikaiseen aktiivisuuteen, kuormitukseen ja suorituskykyyn.

Yritys toimii Oulussa, Helsingissä ja San Franciscossa. CES 2016 Best of Innovation -palkinnon lisäksi tuote on saanut mm. Yhdysvaltalaisen Women’s Health Magazinen Fitness Awardin toukokuussa 2016.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs