Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Kirjan toukokuun luetuimmat: kestosuosikki Mielensäpahoittaja ja uusi Dan Brown

Elisa Oyj

Elisa Kirjan toukokuun luetuimmat: kestosuosikki Mielensäpahoittaja ja uusi Dan Brown

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2013 klo 08:39
Julkaisija: Elisa Oyj

Jo reilun vuoden myyntilistoilla viihtynyt Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike löysi toukokuussa tiensä monen Elisa Kirja -asiakkaan e-kirjahyllyyn. Tämän kestosuosikin lisäksi lukijoita innosti upouusi kansainvälinen bestseller, Dan Brownin kirjoittama symbologi Robert Langdonin neljäs mystiikkaseikkailu, joka ampaisi listan kakkoseksi parissa viikossa.

Yli vuosi sitten ilmestynyt Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike nousi Suomen Kustannusyhdistyksen kokoaman myyntilistan kärkeen jo viime vuoden toukokuussa. Nyt tämä vuonna 2012 kuudenneksi myydyin kotimainen kaunokirja nousi Elisa Kirja -palvelun myydyimmäksi e-kirjaksi.

- Mielensäpahoittaja-kirjat ovat olleet ilmestymisestään asti Mitä Suomi lukee -listoilla myydyimpien teosten joukossa. Mielensäpahoittaja valloittaa uusia suomalaisia sydämiä joka kuukausi niin painettuna kirjana, äänikirjana kuin e-kirjanakin, iloitsee WSOY:n markkinointipäällikkö Reetta Miettinen.

Elisa Kirja -palvelun uusille käyttäjille toukokuussa tehty kysely osoittaa, että yksi tärkeimmistä e-kirjapalvelun kriteereistä on tarjonnan laajuus ja erityisesti suomenkielisen kirjallisuuden hyvä valikoima. Asiakkaiden vastausten perusteella joustava hinnoittelu ja Kuukauden kirja -tarjoukset innostavat tarttumaan myös sellaisiin teoksiin, joita ei muuten tulisi hankittua.

- Odotetuimmat uutuudet keräävät kiinnostuneita lukijoita kirjakaupan ovelle jonoksi asti. E-kirjapalvelussa on se ihana vapaus, ettei tarvitse jonottaa eikä hermoilla ruuhkassa, vaan kirjan hankkiminen on helppoa ja nopeaa. Dan Brownin uusin on tästä hyvä esimerkki, toteaa palvelujohtaja Liisa Puurunen Elisalta.

Myydyimmät teokset Elisa Kirja -palvelussa toukokuussa 2013

1.    Tuomas Kyrö: Mielensäpahoittaja ja ruskeakastike (toukokuun kuukauden kirja)
2.    Dan Brown: Inferno
3.    Jarkko Sipilä: Valepoliisi
4.    Lisa R. Jones: Viettelys – Rebeccan päiväkirjat 1
5.    Seppo Jokinen: Vihan sukua

Myydyimpien kirjojen joukkoon mahtuu myös romanttista viihdekirjallisuutta, mm. Lisa R. Jonesin Inside Out -sarjan toinen osa sekä L. Marie Adelinen S.E.C.R.E.T. – Kuuma leikki. Mukana on Sipilän Valepoliisin ja Jokisen Vihan suvun lisäksi kolmas suomalainen dekkari, Reijo Mäen Vares – Mullan maku.

Elisa Kirja on suomalaisen sähköisen kirjallisuuden palvelu, josta löytyy maailman laajin valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja sekä teoksia, joita muualta ei saa. Elisa Kirja -palvelussa kokonainen kirjahylly kulkee kätevästi mukana. Palvelun saa käyttöönsä lataamalla maksuttoman Elisa Kirja -sovelluksen tablettiin (Android tai iPad) tai älypuhelimeen (Android tai iPhone). Lisätietoja palvelusta osoitteessa www.elisa.fi/kirja

Lisätietoja: Liisa Puurunen, palvelujohtaja, Elisa Oyj, p. 050 5060285, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs