Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa Kirja -asiakkaille kesä on jännityksen ja romantiikan aikaa

Elisa Oyj

Elisa Kirja -asiakkaille kesä on jännityksen ja romantiikan aikaa

Tiedote.
Julkaistu: 03.07.2013 klo 09:03
Julkaisija: Elisa Oyj

Kesällä suomalaisilla on aikaa lukea. E-kirja kulkee kätevästi mukana niin mökille kuin matkoillekin ja himolukijan on helppo täydentää sähköistä kirjahyllyään milloin ja missä tahansa. Elisa Kirja tarjoaa kesälukemista monenlaisen kirjallisuuden ystäville: kesäkuussa eniten ostettiin dekkareita jännityksen nälkään ja sykettä nostavaa romantiikkaa.

Kesän lomakaudella on aikaa sekä lukea että etsiä uudenlaisia lukuelämyksiä. Elisa Kirja -palvelusta löytyy uutuuskirjojen rinnalle myös vanhempia klassikoita. Kesäkuussa tarjolla oli useita uutuusdekkareita, mikä näkyy myös myydyimpien kirjojen listasta, jonka ykkössijalla on Christian Rönnbackan ylikonstaapeli Hautalehdosta kertovan sarjan ensimmäinen osa Operaatio Troijalainen.

- Sähköisen Operaatio Troijalaisen menestys on hieno asia ja se kertoo, että lukijat janoavat hyviä tarinoita, riippumatta formaatista. En katso paperikirjan ja sähköisen olevan kilpasilla, vaan tukemassa toisiaan ja tarjoamassa lukuelämyksiä leveämmällä rintamalla, kertoo kesäkuun listaykkösen kirjoittaja Christian Rönnbacka.

Osa lukijoista käyttää kesälomansa myös haasteellisempien järkäleiden lukemiseen, sillä Elisa Kirja -palvelun maksuttomat klassikot -kategorian kesäkuun ehdoton ykkönen oli Volter Kilven Alastalon salissa - yhden iltapäivän tapahtumista kertova pitkä ja seikkaperäinen tajunnanvirtaeepos.

- E-lukemisen edut pääsevät oikeuksiinsa lomalla. Elisa Kirjan avulla lukevan lomalaisen matkalaukku pysyy kevyempänä ja äänikirjan kuuntelu siivittää mukavasti puutarhatöitä tai terassin maalaamista. Lapsille suunnatut kuvaäänikirjat taas sopivat erinomaisesti autoilevan perheen takapenkkiläisten viihdyttämiseen, vinkkaa Business Manager Essi Manner Elisalta.

Myydyimmät teokset Elisa Kirja -palvelussa kesäkuussa 2013

 

  1. Christian Rönnbacka: Operaatio Troijalainen (kesäkuun Kuukauden kirja)
  2. Dan Brown: Inferno
  3. Camilla Läckberg: Enkelintekijä
  4. Reijo Mäki: Vares - Intiaani
  5. Lisa R. Jones: Viettelys - Rebeccan päiväkirjat 1

 

Myydyimpien kirjojen joukossa ovat myös L. Marie Adelinen  S.E.C.R.E.T. Kuuma leikki, Eeva Tenhusen Keisari seisoo palatsissaan, Lisa R. Jonesin Sisälläni - Inside Out 2, Gillian Flynnin Kiltti tyttö ja Jo Nesbøn Poliisi. Maksuttomat klassikot -kategorian ladatuin teos oli Volter Kilven Alastalon salissa.

Elisa Kirja on suomalaisen sähköisen kirjallisuuden palvelu, josta löytyy maailman laajin valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja sekä teoksia, joita muualta ei saa. Elisa Kirja -palvelussa kokonainen kirjahylly kulkee kätevästi mukana. Palvelun saa käyttöönsä lataamalla maksuttoman Elisa Kirja -sovelluksen tablettiin (Android tai iPad) tai älypuhelimeen (Android tai iPhone). Lisätietoja palvelusta osoitteessa www.elisa.fi/kirja

Lisätietoja: Essi Manner, Business Manager, Elisa Oyj, p. 050 5060533, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs