Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa kannusti tukiperhetoimintaan Keski-Pohjanmaalla

Elisa Oyj

Elisa kannusti tukiperhetoimintaan Keski-Pohjanmaalla

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2013 klo 14:58
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisan talviriehassa esiteltiin Keski-Pohjanmaan alueen tukihenkilö- ja tukiperhetoimintaa sekä tarjottiin tukiperheille ja lapsille mahdollisuus rentoon yhdessäoloon. Uusia tukihenkilöitä ja tukiperheitä kaivataan kipeästi.

Köykärin hiihtomajalle kokoontui lauantaina 23.3.2013 iloista porukkaa. Elisan järjestämässä talviriehassa kisailtiin leikkimielisessä hiihtokisassa, pulkkailtiin ja paistettiin makkaraa.  Tänä vuonna henkilökunnan perinteiseen talviriehaan oli kutsuttu myös Kokkolan sekä Lesti- ja Perhonjokilaakson alueen tukiperheitä lapsineen.

– Halusimme Aikaa olla läsnä -hankkeen hengessä tarjota Pohjanmaan alueen tukiperheille mahdollisuuden mukavaan ajanviettoon kauniissa talvisäässä. Talviriehassa oli myös oiva tilaisuus kertoa tukiperhetoiminnasta Elisan henkilökunnalle ja innostaa heitä mukaan toimintaan, Pohjanmaan aluejohtaja Harri Kivimäki kertoo.

Tukiperhe- ja tukihenkilötoiminta on vapaaehtoisuuteen perustuvaa kansalaistoimintaa, jossa tuetaan lastensuojelun tarpeessa olevien lasten kasvua ja kehitystä sekä autetaan vanhempia jaksamaan arjen haasteissa.

– Uusia tukiperheitä kaivataan kipeästi Keski-Pohjanmaan alueelle. Tukiperheeksi tai tukihenkilöksi ryhtyvältä ei vaadita sosiaali- tai terveydenhuollon koulutusta vaan aito kiinnostus ja halu auttaa lapsia riittävät. Oli hienoa, että pystyimme esittelemään Elisan henkilökunnalle toimintaamme sekä tarjoamaan tukiperheille ja tuettaville lapsille yhteisen virkistyspäivän, sosiaaliohjaaja Anne-Mari Granvik Isokadun perhepalvelukeskuksesta kertoo.

Elisan asiakaspalvelussa ryhmäpäällikkönä työskentelevän Marianne Puusaaren mielestä työn ja tukiperhetoiminnan yhdistäminen onnistuu mainiosti:

– Tuettavaa lasta tavataan noin kerran kuussa yhden viikonlopun ajan. Lapsen kanssa tehdään aivan tavallisia asioita: ulkoillaan, leikitään, leivotaan ja eletään tavallista arkea. Työn ja tukiperhetoiminnan yhdistämisessä ei ole mitään ongelmaa, koska tuettavaa lasta tavataan iltaisin ja viikonloppuisin. Tukiperhetoiminta tulee vain sovittaa omaan vapaa-aikaan. Toiminta myös joustaa oman elämän mukaan ja erityisen stressaavina tai kiireisinä kausina on mahdollista pitää taukoa tukiperhetoiminnasta, Marianne kertoo.

Lisätietoa Pohjanmaan alueen tukihenkilö- ja tukiperhetoiminnasta löydät osoitteesta www.kokkola.fi.

Lisätiedot:
Harri Kivimäki, Elisa, Pohjanmaan aluejohtaja, 0500 661 841, harri.kivimaki@elisa.fi
Anne-Mari Granvik, Isokadun perhepalvelukeskus, sosiaaliohjaaja, 044 780 9404,
anne-mari.granvik@kokkola.fi

Aikaa olla läsnä -hankkeella Elisa on mukana tukemassa suomalaisia ja heidän lähipiiriään. Ensisijaisena kohderyhmänämme vuonna 2013 ovat lapset ja nuoret. Tavoitteenamme on lahjoittaa aikaa, rahaa tai tekoja nuorten parhaaksi. Näytämme esimerkkiä erilaisin teoin ja rohkaisemme omalla toiminnallamme kansalaisia, yrityksiä ja yhteisöjä mukaan talkoisiin. Elisa on myös pääyhteistyökumppanina presidentti Sauli Niinistön suojelemassa Nuorten hyväksi –kampanjassa, joka pyrkii keräämään varoja nuorten hyvinvoinnin turvaamiseksi sekä herättämään yhteiskunnallista keskustelua ja mielenkiintoa nuorten arkea kohtaan.

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 870. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs