Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa ja tv-kanava FOX tuovat yhdessä ruutuihin matkailuohjelman

Elisa Oyj

Elisa ja tv-kanava FOX tuovat yhdessä ruutuihin matkailuohjelman

Tiedote.
Julkaistu: 31.07.2014 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa ja tv-kanava FOX aloittavat uudenlaisen yhteistyön. Elisa ja FOX ovat tilanneet Jaakon matkassa -ohjelman uuden tuotantokauden yhdessä, ja jaksot nähdään ensimmäisenä Elisa Viihde -palvelussa.

Elokuussa käynnistyvä Jaakon matkassa on viihteellinen matkailuohjelma, jossa toimittaja Jaakko Selin tapaa ulkomailla asuvia suomalaisia ja tutustuu heidän kotikaupunkeihinsa. Jaakon matkassa -ohjelman jaksot nähdään ensimmäisenä Elisa Viihde Aitiossa ja myöhemmin tv-kanava FOXilla. Elisa ja FOX ovat tilanneet ohjelman uuden tuotantokauden yhdessä.

– Tahdomme palvella asiakkaitamme hyvin ja tuoda heille jatkuvasti uutta ja tuoretta sisältöä. Haluamme myös, että ihmisillä on vapaus valita, miten ja missä ohjelmaa katsovat, sanoo liiketoimintajohtaja Kirsi Valtari Elisasta.

Yhteistyö FOXin kanssa laajentaa asiakkaan valinnan mahdollisuuksia entisestään.

– FOXin ja Elisan yhteistyö on uraauurtava kokeilu. Katsojat rakastavat kotimaista sisältöä, ja yhteistyömme tekee sen rahoittamisen mahdolliseksi. Etsimme lisää uusia ideoita, jotka voisimme toteuttaa yhteistuumin, sanoo FOX International Channelsin ohjelmajohtaja Mikko Silvennoinen.

Jaakon matkassa on jatkoa aiemmin nähdylle Jaakko ja maailmanvalloittajat -matkailuohjelmalle. Syksyn ensimmäisenä matkakohteena on Meksiko, jossa tutustutaan tulitaiteilija Aino Vanniseen. Tulevissa jaksoissa Selin tapaa esimerkiksi löytökoirien turvakotia Espanjan Alicantessa pitävän suomalaispariskunnan ja Madridissa asuvan suomalaisnäyttelijä Emilia Uutisen. Muita matkakohteita ovat muun muassa Manila, Firenze, Vilna ja Newcastle. Tuotantokauden ensimmäinen jakso, jossa Selin vieraili Kalle Palanderin luona Itä-Virossa, on ollut katsottavissa Elisa Viihde Aitiossa toukokuusta alkaen.

Syksyn ensimmäinen Jaakon matkassa -ohjelman jakso saapuu Elisa Viihde Aitioon 4.8., jonka jälkeen palvelussa nähdään uusi jakso aina viikoittain. Elisa Viihde Aitioon lisätyt jaksot esitetään FOX-kanavalla aina kahta viikkoa myöhemmin. Myös ohjelman aiemmat tuotantokaudet löytyvät Elisa Viihde Aitiosta nimellä Jaakko ja maailmanvalloittajat.

 

Lisätiedot:

Elisa Oyj, Kirsi Valtari, liiketoimintajohtaja, p. 050 506 5552, etunimi.sukunimi@elisa.fi

FOX International Channels, Mikko Silvennoinen, ohjelmajohtaja, p. 040 551 6445, etunimi.sukunimi@fox.com

 

Elisa Viihde on uuden ajan viihtymisen palvelu, joka vapauttaa nauttimaan tv-ohjelmista ja muusta viihteestä juuri silloin kun sinulle sopii. Elisa Viihde tarjoaa valtavasti tilaa ja tapoja tallentaa, uusimmat elokuvat ja eniten kotimaista sisältöä sekä monipuolisen valikoiman kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja. www.elisa.fi/viihde

Elisa Viihde Aitio on Elisa Viihteen oma ohjelmakirjasto, joka sisältää kuukausimaksulla satoja laadukkaita elokuvia sekä tv- ja lastenohjelmia. Ulkomaisten huippuelokuvien lisäksi tarjolla on yli 50 kotimaista elokuvaa. Aitio on nyt jokaisen katsottavissa myös suoraan netistä hintaan 9,90 €/kk, ilman sitoumuksia. http://online.elisaviihde.fi/ohjelmakirjastot

FOX International Channels (FIC) on 21st Century FOX -mediakonserniin kuuluva kansainvälinen multimediayritys. Kehitämme ja tuotamme yli 300 kokonaan tai enemmistöomistuksessamme olevaa dokumentti-, urheilu-, elokuva- ja lifestylekanavaa. Kanaviamme jaellaan yhteensä 45 kielellä Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa. Suomessa FIC:n kanavia ovat FOX, National Geographic Channel (SD/HD), Nat Geo Wild (SD/HD) ja BabyTV. Maailmanlaajuisesti FIC:n kanavat ja niiden lisäpalvelut tavoittavat yli 1,6 miljardia kotitaloutta. www.fox.fi, www.foxinternationalchannels.com, www.natgeotv.fi, www.24kitchen.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs