Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa ja Stella yhdessä digitalisoimaan kuntien sosiaali- ja terveydenhuoltoa

Elisa Oyj

Elisa ja Stella yhdessä digitalisoimaan kuntien sosiaali- ja terveydenhuoltoa

Tiedote.
Julkaistu: 16.02.2016 klo 08:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisan ja Stella Kotipalvelut Oy:n yhteistyö tarjoaa kunnille uusia digitaalisia työkaluja terveydenhuollon palveluihin, terveysteknologiaan ja kotisairaanhoitoon.

Elisa ja Stella Kotipalvelut Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Stella tuo julkisen sektorin käyttöön Elisan digitaalisia ratkaisuja terveydenhuollon palveluprosessien parantamiseen ja terveysteknologiaan.

Yhteistyön avulla Stella tukee kunta-asiakkaidensa vanhusväestön kotona asumista esimerkiksi helpottamalla yhteydenpitoa ja tiedon välittämistä vanhuksen, kunnan, Stellan palvelulähimmäisen ja omaisten välillä. Stella hyödyntää tarjoamissa palveluissaan Elisan videoratkaisuja sekä asiakkaiden itse suorittamien terveydentilaa seuraavien mittausten seurantaa Elisa Etämittaus  -palvelulla. 

 – Terveydenhuoltoon liittyvän teknologian mahdollisuudet nähdään usein turhan kapeakatseisesti. Meidän visiomme on tukea elämänhallintaa tekemällä terveydenhuollosta helposti lähestyttävää, nopeaa ja sujuvaa, asiakkaan iästä ja asuinpaikasta riippumatta. Teknologian avulla palveluita voidaan tuottaa entistä useammalle suomalaiselle asiakkaalle kotiin saakka. Siitä hyötyvät niin asiakkaat kuin palvelua tarjoavat kunnat, kuvailee Stellan digitaalisten palveluiden johtaja Jan Stenberg.

– Me uskomme vahvasti, että rohkealla ajattelulla ja teknologian suomiin mahdollisuuksiin tarttumalla terveydenhoitoalan kehitys käännetään yksilöllisemmäksi palveluksi ja asiakkaan eduksi. Esimerkiksi videon ja erilaisten terveydentilaa kuvaavien mittaustietojen reaaliaikaisen seurannan avulla moni hoito- tai lääkärikäynti voitaisiin hoitaa suoraan kotoa käsin, kertoo Elisan terveydenhuollon palveluista vastaava johtaja Tuomas Mäkynen.

Elisa kehittää terveysteknologian palveluita yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa yhteistyössä. Modulaarisen rakenteen ja muokattavien komponenttien ansiosta niistä voidaan luoda yksilöllisiä ja saumattomia palvelukokonaisuuksia terveydenhuollon organisaatioiden olemassa oleviin toimintaympäristöihin.

 

Lisätietoa:

Elisa Oyj, Tuomas Mäkynen, johtaja, terveydenhuollon palvelut, p. 044 3315874, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Stella Kotipalvelut Oy, Jan Stenberg, johtaja, digitaaliset palvelut, p. 050 385 5302, jan.stenberg@stella.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi 

Stella on suomalainen kotiin tuotettavien palveluiden markkinajohtaja, jolla on 15 vuoden vankka kokemus kodinhoidon- ja terveyspalveluiden uranuurtajana. Stellan palveluita käyttää valtakunnallisesti yli 170 kuntaa ja kaupunkia sekä 35 000 kotitaloutta. Liikevaihto vuonna 2015 oli noin 20 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 500 henkilöä. www.stella.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs