Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa ja Seinäjoen kaupungin yhteistyön tavoitteena uusia työpaikkoja ja liiketoimintaa

Elisa Oyj

Elisa ja Seinäjoen kaupungin yhteistyön tavoitteena uusia työpaikkoja ja liiketoimintaa

Tiedote.
Julkaistu: 05.04.2016 klo 12:31
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa Oyj, alueellinen lehdistötiedote 5.4.2016

Elisa ja Seinäjoen kaupunki ovat tehneet pitkäjänteisen yhteistyösopimuksen, joka tavoitteena on panostaa alueen elinkeinoelämään kasvattamalla digitalisaatio ja IoT -osaamista. Elisa panostaa Etelä-Pohjanmaalle tutkimuksella ja tuotekehityksellä, koulutuksen tukemisella sekä asiantuntijaosaamisella. Yhteistyötä varten Elisa rekrytoi alueelle useita digitalisaatioon erikoistuneita konsultteja.

Yhteistyösopimus turvaa Seinäjoen alueen digitalisaation kehittymisen. Elisa on tehnyt pitkään yhteistyötä alueella korkeakoulusektorin kanssa ja tuo nyt oman tutkimuksen ja tuotekehityksen panoksen Etelä-Pohjanmaalle.

Käytännön toimenpiteinä Elisa edistää startup-toiminnan ja uuden liiketoiminnan syntymistä, ja tarjoaa asiantuntijapalveluita kaupungin toimialakohtaiseen, strategiseen digitalisaation edistämiseen ja uusien toimintatapojen käyttöönottamiseen. Elisa toteuttaa kaupungille myös tuottavuusselvityksen digitalisaatioon liittyen.

- Olemme digitalisaatiokehityksen ytimessä. Yhteistyö Seinäjoen kaupungin sekä alueen yrittäjien ja yritysten kanssa tarjoaa meille hienoja mahdollisuuksia olla mukana kehittämässä ja kokeilemassa tulevaisuuden ratkaisuita. Tuemme alueen koulutusta ja tutkimusta mm. älykkäiden ja energiatehokkaiden järjestelmien, kestävien ruokaratkaisujen ja palveluinnovaatioiden alueille, sanoo Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila.

Lisäksi Elisa nostaa Seinäjoen alueen yhdeksi uuden sukupolven mobiiliverkkojen pilottialueeksi sekä liiketoiminnan että loppukäyttäjien näkökulmasta.

Yhteistyön uskotaan luovan uusia työpaikkoja Etelä-Pohjanmaalle. Elisa käynnistää välittömästi usean uuden henkilön rekrytoinnin alueelle. Digitalisaatiokonsulttien tehtävänä on edistää yhteistyösopimuksen asioita alueella.

Lisätietoja:

Elisa Oyj, Jari Kinnunen, talous- ja rahoitusjohtaja, puh. 050 324 3521, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa Oyj, viestintä, puh. 050 305 1605, mediadesk@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2015 oli 1,57 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs