Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa ja Microsoft uraa uurtavaan yhteistyöhön ensimmäisenä maailmassa

Elisa Oyj

Elisa ja Microsoft uraa uurtavaan yhteistyöhön ensimmäisenä maailmassa

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2014 klo 11:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Microsoftin Office-sovellukset on nyt mahdollista hankkia kuukausilaskutuksella siten, että Office 365 laskutetaan operaattorin laskun yhteydessä. Microsoft aloittaa operaattorilaskutuksen ensimmäistä kertaa maailmassa Elisan kanssa.

– Operaattorilaskutus on kuluttajalle helppo ja nopea tapa hankkia tarvitsemansa tutut Office-ohjelmat eri päätelaitteille. Office Personal esimerkiksi sallii Officen asennuksen yhdelle PC:lle tai Macille sekä tabletille ja älypuhelimelle, kertoo liiketoimintajohtaja Jukka Veräväinen Microsoftilta.

Office Home -versio puolestaan mahdollistaa käytön koko perheelle eli lataamisen peräti viidelle tietokoneelle ja tabletille sekä älypuhelimelle. Office on mahdollista asentaa Windows-tableteille sekä iPadeille, mutta alkuvuodesta 2015 Office tulee saataville myös Android-alustoille.

Asiakas saa uusimman Office-version aina automaattisesti käyttöönsä, sillä pilvessä sijaitsevat Office 365 -sovellukset päivittyvät jatkuvasti ja tarjoavat siten aina uusimman Office-version käyttäjälle. Sekä Personal- että Home-versiot sisältävät myös yhden teratavun pilvitallennustilaa käyttäjää kohden.


Helpotusta suomalaisten arkeen

– Elisa haluaa uusilla digitaalisilla palveluillaan helpottaa suomalaisten arkea. Office-ohjelmat operaattoriperusteisella laskutuksella on tuttu juttu toteutettuna uudella ja fiksulla tavalla. Olemme ylpeitä saadessamme toteuttaa tämän yhdessä Microsoftin kanssa ensimmäisenä maailmassa ja juuri Elisan asiakkaille, kertoo liiketoimintajohtaja Matias Castrén Elisasta.

Castren ja Veräväinen uskovat vaivattoman operaattoriperusteisen laskutuksen yleistyvän myös muissa maissa.

– Haluamme olla helpottamassa suomalaisten arkea. Office 365:n avulla se on oikeasti mahdollista, sillä sen avulla koko perhe voi esimerkiksi synkronoida Outlookin kautta menonsa tai suunnitella vaikka lomamatkan OneNoten avulla, neuvoo liiketoimintajohtaja Veräväinen.

Home-version hinta on 10 euroa kuukaudessa. Personal-versio puolestaan maksaa 7 euroa kuukaudessa.

Elisa aloitti ensimmäisenä operaattorina Suomessa Office 365 -pilvipalvelujen myynnin yrityksille kesällä 2011. Tällä hetkellä Elisa on markkinajohtaja suomalaisorganisaatioiden Office 365 -ratkaisutoimituksissa. Elisa on valittu Microsoftin vuoden 2014 kumppaniksi Suomessa.

Lisää tietoa operaattorilaskutuksella saatavilla olevasta Office 365:sta löytyy osoitteesta: elisa.fi/office365/

Lisätietoja:
Elisa Oyj, Matias Castrén, liiketoimintajohtaja, p. 050 66 906, etunimi.sukunimi@elisa.fi
Microsoft Oy, Jukka Veräväinen, liiketoimintajohtaja, p. 050 364 8312, jukkav@microsoft.com

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs