Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa ja Karelia-amk käynnistävät yhteistyön

Elisa Oyj

Elisa ja Karelia-amk käynnistävät yhteistyön

Tiedote.
Julkaistu: 24.10.2014 klo 09:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa ja Joensuussa sijaitseva Karelia-ammattikorkeakoulu käynnistävät lokakuussa yhteistyön, jonka tavoitteena on tukea nuorten opiskelua ja työllistymistä.

Yhteistyöhön sisältyy yhdessä toteutettuja opintokokonaisuuksia, opiskelijoille tarjottavia harjoitustyömahdollisuuksia sekä työ- ja harjoittelupaikkoja Elisalla. Projekti on jatkoa Elisan Karelia-ammattikorkeakoulun kanssa tekemälle pitkäjänteiselle yhteistyölle.

 – Elisa on tehnyt hyvää yhteistyötä Karelia-ammattikorkeakoulun kanssa jo pitkään. Yhteisenä tavoitteenamme on, että koulutus kohtaisi yhä paremmin työelämän tarpeet. Elisalla on Joensuussa tärkeä asiakaspalvelukeskus, ja olemme iloisia, että voimme yhteistyön kautta saada motivoituneita työntekijöitä, jotka saavat jo opintojensa aikana koulutusta alalle, toteaa Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen

Yhteistyöohjelmaan mukaan valituille opiskelijoille tarjotaan heti osa-aikainen työpaikka Elisalla. Elisa kouluttaa heidät asiakaspalvelun ammattilaisiksi, ja samalla opiskelijat saavat käytännön kokemusta uusimmista työn teon tavoista.  Jokaisen kanssa tehdään yksilöllinen koulutussuunnitelma, ja pidemmän ajan kuluessa opiskelijoilla on mahdollisuus laajentaa osaamistaan myös Elisan sisällä.

Yhteistyö opiskelijoiden kanssa jatkuu heidän valmistumiseensa saakka. Tämän jälkeen opiskelijoilla on mahdollisuus hakea Elisassa avautuvia kokoaikaisia työpaikkoja.

– Opiskelijamme toivovat, että heille muodostuisi jo opintojensa aikana hyvät yhteydet työelämään. Samaan aikaan meille on ensiarvoisen tärkeää ennakoida tulevaisuuden osaamistarpeita ja työvoimatarvetta sekä osata rakentaa koulutuksestamme työelämäläheistä. Arvostamme suuresti Elisan aktiivista toimintatapaa ja halua olla mukana luomassa opetuksen ja työelämän integraatiolle uudenlaisia malleja, joissa opiskelija on keskiössä, toteaa Karelia-ammattikorkeakoulun koulutus- ja kehittämispäällikkö Seija Tolonen.

Yhteistyöhön osallistuvat opiskelijat valitaan rekrytoinnin kautta. Haku käynnistyy 3.11., ja mukaan voivat hakea Karelia-ammattikorkeakoulun liiketalouden ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelijat. Hakuaika päättyy 21.11., ja opiskelijoiden koulutus aloitetaan tammikuussa. 

Lisätiedot:

Elisa Oyj, Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen, puh. 050 404 2204, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Karelia-ammattikorkeakoulu, koulutus- ja kehittämispäällikkö Seija Tolonen, puh. 050 432 3986, seija.tolonen@karelia.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs