Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa ja Fat Rabbit tuovat Suomeen uudenlaisen teatterin

Elisa Oyj

Elisa ja Fat Rabbit tuovat Suomeen uudenlaisen teatterin

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2015 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisan ja Fat Rabbitin yhteisessä Shed Helsinki -projektissa lapset ja nuoret saavat osallistua uudenlaisen teatterin tekemiseen.

 

Shed Helsinki on Suomessa ennen näkemätön hanke, joka mahdollistaa lapsille ja nuorille oman estradin.

– Olemme jo pitkään tukeneet suomalaisia nuoria muun muassa Tukikummit-säätiön kautta auttamalla syrjäytymisvaarassa olevia nuoria. Vuosina 2015–2016 haluamme jatkaa suomalaisnuorten tukemista. Näin syntyi Shed Helsinki yhteistyössä Fat Rabbitin kanssa, kertoo Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila.

– Shed Helsinki on valtavirrasta poikkeava projekti, jossa matka on määränpäätä merkityksellisempi. Tarjoamme erilaisille lapsille ja nuorille tilaisuuden olla esillä omina, ainutkertaisina yksilöinä. Yhdessä ja turvassa, sanoo Fat Rabbitin projektijohtaja Riikka Kannas.

Hankkeen esikuvana on brittiläinen, 40 vuotta Lontoossa toiminut Chickenshed-teatteri sekä sen koskettavat ja elämänmyönteiset tuotannot.

 

”Erilaisuus ja monimuotoisuus ovat rikkautta”

Mattilan mukaan Elisa suomalaisena yrityksenä haluaa vaikuttaa yhteiskuntaan vastuullisilla teoilla.

– Tässä ajassa erilaisuus jakaa ihmisiä – enenevässä määrin Suomessakin. Nyt jos koskaan tarvitsemme rohkeasti erilaisia ihmisiä yhdistäviä asioita. Me Elisassa uskomme vahvasti, että erilaisuus ja monimuotoisuus ovat rikkautta. Yhtenäisyyden ja yhteistyön merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa. Sitä tarvitsee jokainen yritys ja sitä tarvitsee koko Suomi.

– Yhteistyö on myös yksi Elisan arvoista. Yhteistyö lähtee siitä, että kunnioitamme ja arvostamme toisiamme sellaisina kuin he ovat – juuri niin erilaisina kuin he ovat. Monimuotoisuus ja yhteistyö tekevät meistä yhdessä vahvempia, Mattila sanoo.

Projektin taiteellisena johtajana toimii Marco Bjurström.

 

Lisätietoja:

Riikka Kannas, projektijohtaja, Fat Rabbit, p. 040 354 6331, etunimi.sukunimi@fatrabbit.fi

Katiye Vuorela, viestintäjohtaja, Elisa Oyj, p. 050 66 997 etunimi.sukunimi@elisa.fi

 

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs