Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa avasi maksamisen palvelunsa - Elisa Lompakko toimii kaupassa ja verkossa

Elisa Oyj

Elisa avasi maksamisen palvelunsa - Elisa Lompakko toimii kaupassa ja verkossa

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2013 klo 08:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa on mobiilimaksamisen edelläkävijänä avannut Elisa Lompakko -palvelunsa kaikkien kotimaisten operaattoreiden asiakkaille. Nyt avatussa palvelussa osa perinteisen lompakon ominaisuuksista on jo siirretty puhelimella käytettäväksi, ja jatkossa käteisen ja kortit voi korvata lähes kokonaan matkapuhelimella. Elisa Lompakon maksutarra mahdollistaa lähimaksamisen, Elisa Nettimaksukortti turvallisimman tavan maksaa verkkokaupoissa ja Elisa Rahaviesti on uusi kätevä tapa siirtää pikkusummia toiselle käyttäjälle.

Elisa Nettimaksukortilla voi maksaa netissä, vaikka ei olisi varsinaista maksu- tai luottokorttia, tai sitä ei halua käyttää netissä. Elisa Lompakko -palvelu lisää verkkomaksamisen turvallisuutta myös siten, että käyttäjä voi luoda nettimaksukortteja omien tarpeidensa mukaisesti. Nettimaksukortteja voi luoda itse useampia, ja niille voi asettaa erilaisia saldo- ja aikarajoja. Jos yhden Nettimaksukortin tiedot joutuvat vääriin käsiin, ei sen sulkeminen vaikuta muihin Nettimaksukortteihin tai Lompakon palveluihin. Tehdyistä maksuista ja saapuneista rahasuorituksista tulee aina tekstiviestikuitti puhelimeen.

Joukkoliikenteen maksukorteista tuttu lähimaksaminen vähentää jonojen muodostumista esimerkiksi kulttuuri- ja urheilutapahtumien väliajoilla, kioskeissa ja pikaruokapaikoissa. Lähimaksamista tukevalla Elisa maksutarralla pikkuostokset tulevat kontaktittomien maksupäätteiden yleistyessä hoitumaan kätevästi kaupoissa. Pelkkä kortin vilauttaminen riittää, eikä erillistä tunnuslukua tarvita. Elisa maksutarraa käytetään maksimissaan 25 euron kertaostoksiin, ja se toimii kaikissa niissä paikoissa, jotka ottavat Mastercard Paypass -maksupäätteet käyttöönsä. Lähimaksamista tukevien puhelinten yleistymisen myötä Elisa Lompakko -palvelu tulee sisältymään SIM-korttiin.

- Kännykkää ei voi laittaa lompakkoon, mutta lompakon voi laittaa kännykkään. Me Elisassa olemme ensimmäisenä Suomessa tekemässä kännykästä lompakon. Lähimaksamisen mahdollistava Elisa Lompakko -tarra on valmis käytettäväksi siellä, missä palveluntarjoajat ottavat maksupäätteitä käyttöön. Kuka tahansa palveluun rekisteröitynyt voi maksaa verkkokaupoissa Elisa Nettimaksukortilla ja siirtää mobiilisovelluksen avulla toiselle käyttäjälle rahaa Rahaviestillä esimerkiksi lainattuaan pikkusumman kaverilta, kertoo Elisan henkilöasiakkaiden liittymäliiketoimintajohtaja Henri Korpi Elisalta.

- Suomalaisten lompakot ovat digitalisoitavissa. Virtuaaliseen muotoon on mahdollista laittaa myös kaikki kanta-asiakas-, maksu- ja kirjastokortit, tarjouskupongit ja jopa ajokortit. Elisa tulee tekemään lompakosta yhtä tarpeettoman kuin monelle taskukalenteri on nykypäivänä, Henri Korpi jatkaa.

Elisa tarjoaa myös Elisa maksupääte -palvelua yrittäjille ja pienyrityksille sekä suurempien yritysten erillisiin myyntipisteisiin.

- Maailmalla lähimaksamisesta on hyviä kokemuksia sekä kuluttajien että yritysten näkökulmasta. Lähimaksaminen piristää myyntiä vähentäessään jonojen muodostumista ja madaltamalla asiakkaan maksukynnystä. Kontaktiton maksaminen lisää myös käyttäjän turvallisuutta, kun pienissä ostoksissa ei tarvitse näpytellä PIN-koodia väentungoksessa, Henri Korpi toteaa.

Elisa Lompakko -palvelun voi ottaa käyttöön veloituksetta osoitteessa elisa.fi/lompakko. Android-sovellus on ladattavissa Google Playsta.

Lisätiedot:
Henri Korpi, liittymäliiketoimintajohtaja, henkilöasiakkaat, p. 045 670 0416, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs