Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Elisa aloittaa Huawei Ascend P6 -älypuhelimen myynnin operaattoriyksinoikeudella

Elisa Oyj

Elisa aloittaa Huawei Ascend P6 -älypuhelimen myynnin operaattoriyksinoikeudella

Tiedote.
Julkaistu: 19.06.2013 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Elisa aloittaa tänään Huawein eilen julkistaman Huawei Ascend P6 -älypuhelimen ennakkomyynnin ainoana suomalaisena operaattorina. Korkealuokkainen puhelin on huomiota herättävän ohut, ainoastaan 6,18 millimetriä, ja kyseessä onkin maailman tämän hetken ohuin älypuhelin. Innovatiivisuutta on myös puhelimen muotoilussa, Emotion UI -käyttöliittymän personoitavuudessa ja akun keston optimoinnissa.

Emotion UI 1.6.-käyttöliittymän kehityksessä on ollut mukana Huawein Helsingin tuotekehitysyksikkö, mikä nopeutti puhelimen saamista Suomen markkinoille ensimmäisten joukossa. Puhelin julkistetaan samanaikaisesti Suomen lisäksi kuudessa muussa Euroopan maassa.

- Elisa ja Huawei ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä, ja operaattoriyksinoikeus Ascend P6:n myynninaloituksessa on luonteva jatko sille. On hienoa tuoda ensimmäisenä Suomessa myyntiin tämä älypuhelin, jonka erottuville ominaisuuksille on selvästi kysyntää. Se on poikkeuksellisen ohut ja kevyt, ja näyttävän muotoilun lisäksi huomiota on kiinnitetty erityisen paljon käyttöliittymän ulkoasuun ja käytettävyyteen, kertoo Elisan puheliittymien liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

Huawei Ascend P6 -älypuhelimen ennakkomyynti alkaa tänään kauppa.saunalahti.fi:ssä, ja toimitukset alkavat heinäkuun puolenvälin jälkeen.


Huawei Ascend P6 ennakkomyynti ja lisätiedot:
kauppa.saunalahti.fi

Hinta kertamaksulla 359 €, erissä alk. 9,90 €/kk (36 kk:n luottokauppasopimus, 36 kk:n hinta yhteensä 356,40 €, todellinen vuosikorko 0 %)


Lisätiedot:

Jan Virkki, Liiketoimintajohtaja, puheliittymät, henkilöasiakkaat, 045 670 0070, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Liitetiedostot

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs