Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » E-kirjojen suosio kasvaa – yhä useampi löysi kesällä e-kirjan

Elisa Oyj

E-kirjojen suosio kasvaa – yhä useampi löysi kesällä e-kirjan

Tiedote.
Julkaistu: 08.08.2014 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Sähköisten kirjojen myynti on vahvassa kasvussa. Elisa Kirja -palvelussa e-kirjojen myynti lähes tuplaantui viime kesään verrattuna.

Kulunut kesä on ollut e-kirjojen myynnin kannalta menestys.

– Tämän kesän myynti Elisa Kirjassa on ollut lähes kaksinkertainen viime kesään verrattuna. Olemme saaneet asiakkailta paljon kiittävää palautetta. Lukijamme ovat huomanneet, kuinka kätevää ja helppoa e-kirjan lukeminen on, kertoo liiketoimintajohtaja Liisa Puurunen Elisa Kirjasta.

Elisa Kirjan kesä–heinäkuun myyntilistan ykkönen on Liane Moriartyn Hyvä aviomies, jota myytiin jo pelkästään ensimmäisen neljän päivän aikana yli 1000 kpl. Kirjan suosioon vaikutti se, että se ilmestyi e-kirjana jo ennen painetun kirjan julkaisua.

– On hienoa, että yhteistyössä kustantajan kanssa pystyimme tuomaan kirjan ennakkoon markkinoille e-kirjana. Näin asiakkaamme pystyivät saamaan tuoreen, kansainvälisesti menestyneen teoksen kesäluettavaksi riippumatta siitä, missä he lomiaan viettivät, Puurunen sanoo.

– Tiesimme, että Hyvä aviomies on ollut myyntimenestys ulkomailla nimenomaan e-kirjana. Halusimme kokeilla samaa Suomessa ja päädyimme julkaisemaan e-kirjan ennen painettua kirjaa. Olemme tyytyväisiä Elisa Kirjan kanssa yhteistyössä saavutettuihin tuloksiin – kesän myyntiluvut ovat rohkaiseva merkki siitä, että yhä useampi suomalainen lukija löytää e-kirjan fyysisen kirjan rinnalle, kertoo Bonnier Books Finlandin e-kirjoista vastaava kehityspäällikkö Johanna Snell.

Elisa Kirjan kesän myydyimpien kirjojen listalta näkyy, että dekkari kiinnostaa kesällä myös sähköisenä. Viidestä myydyimmästä kirjasta neljä oli dekkareita.

–  Listalla näkyvät Elisa Kirjan dekkaripiirin kirjat. Tuomme dekkaripiirin kautta asiakkaille kuukausittain tuoreen ja laadukkaan dekkarin kilpailukykyiseen hintaan. Seuraava varma listalle nousija on Harri Nykäsen uutuus Mullasta maan, joka on dekkaripiirin kuukauden kirja elokuussa, Puurunen kertoo.

Elisa Kirjassa on tarjolla myös yli 350 maksutonta kirjallisuuden klassikkoa e-kirjana. Kesä–heinäkuun suosituin ilmainen klassikko oli Arthur Conan Doylen Baskervillen koira.

 

Kesä–heinäkuun myydyimmät e-kirjat Elisa Kirja -palvelussa

1) Liane Moriarty: Hyvä aviomies

2) Anna Jansson: Haudan takaa

3) Jens Lapidus: VIP-huone

4) Jarkko Sipilä: Luupuisto

5) Harri Nykänen: Leijonakuningas

 

Lisätietoja:

Liisa Puurunen, liiketoimintajohtaja, p. 050 506 0285, liisa.puurunen@elisa.fi

 

Elisa Kirja on suomalaisen sähköisen kirjallisuuden palvelu, josta löytyy maailman laajin valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja sekä teoksia, joita muualta ei saa. Elisa Kirja -palvelussa kokonainen kirjahylly kulkee kätevästi mukana. www.elisa.fi/kirja

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien ja kiinteiden laajakaistaliittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa palvelujen käytön kansainvälisesti. Elisa on julkisesti noteerattu NASDAQ OMX Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2013 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 200. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs