Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Dekkarit vuoden suosituimpia Elisa Kirjassa

Elisa Oyj

Dekkarit vuoden suosituimpia Elisa Kirjassa

Tiedote.
Julkaistu: 29.12.2015 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Sähköisten kirjojen suosio jatkoi tänä vuonna kasvuaan. Monet uutuuskirjat ilmestyvät sähköisenä versiona ennen painettua kirjaa. Elisa Kirjan, Suomen suurimman e-kirjapalvelun, vuoden myydyin kotimainen kirja on Leena Lehtolaisen Surunpotku.

Lähes joka kymmenes suomalainen ostaa e-kirjoja. Prior Konsultointi Oy:n tekemän tutkimuksen mukaan 9,4 prosenttia 18–65-vuotiaista suomalaisista ostaa vähintään yhden e-kirjan vuodessa. Vuonna 2014 osuus oli 6,4 prosenttia.

Elisa Kirja on Suomen suurin e-kirjapalvelu.

Olemme huomanneet e-kirjojen kasvaneen kysynnän. Monelle kirjan ystävälle on tärkeää, että teos on saatavana myös sähköisessä muodossa. Asiakkaamme arvostavat kattavaa valikoimaa ja ovat aktiivisia esittämään kyselyitä ja toiveita, kertoo Elisa Kirjan liiketoimintajohtaja Essi Manner.

Monet uutuuskirjat ilmestyvät sähköisenä versiona ennen painettua kirjaa. Esimerkiksi nyt joulukuussa Pekka Hyysalon Fight Back - toinen mahdollisuus on saatavissa ensin e-kirjana. Aiemmin tänä vuonna mm. Kaikki se valo jota emme näe ja Nainen junassa ilmestyivät ensin e-kirjana.

E-kirjasta on tullut osa digitaalista elämäntapaa.

Ne kulkevat kätevästi mukana niin arjessa kuin lomallakin. Pienenkin hetken voi käyttää lukemiseen, Manner sanoo.

Elisa Kirjan suosituin kotimainen kirja oli tänä vuonna Leena Lehtolaisen Surunpotku. Surunpotku on Lehtolaisen Maria Kallio -sarjan 13. dekkari.

– Olemme iloisia, että Maria Kallio -sarja on saanut suuren suosion e-kirjalukijoiden keskuudessa. Koko sarja on saatavilla e-kirjoina ensimmäisestä osasta Ensimmäinen murhani alkaen, kertoo Bonnier Books Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Mari Wärri.

 

Kotimainen kirjallisuus TOP-5 2015 (sisältää e-kirjat ja äänikirjat)

Surunpotku (Leena Lehtolainen)

Kylmä syli (Christian Rönnbacka)

Mies kuumasta (Jarkko Sipilä)

Kuolevaksi julistettu (Seppo Jokinen)

He eivät tiedä mitä tekevät (Jussi Valtonen)

 

Käännetty kirjallisuus TOP-5 2015 (sisältää e-kirjat ja äänikirjat)

Leijonankesyttäjä (Camilla Läckberg)

Nainen junassa (Paula Hawkins)

Vainooja (Lars Kepler)

Se mikä ei tapa (David Lagercrantz)

Verta lumella (Jo Nesbø)

 

Lisätietoja:
Essi Manner, liiketoimintajohtaja, Elisa Kirja, p. 050 5060 533, etunimi.sukunimi@elisa.fi

 

Elisa Kirja on Suomen suurin e-kirjapalvelu, josta löytyy maailman laajin valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja sekä yli 400 maksutonta klassikkoa. Elisa Kirja -palvelussa kokonainen kirjahylly kulkee kätevästi mukana. www.elisa.fi/kirja

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs