Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Benemenistä Microsoftin kultakumppani

Benemen

Benemenistä Microsoftin kultakumppani

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2015 klo 12:00
Julkaisija: Benemen

Kehittyneiden pilvipohjaisten viestintäratkaisujen toimittaja Benemen on saavuttanut Microsoftin kultatason kumppanuuden Communications -kumppanikategoriassa. Saavuttamalla kultatason, Benemen on osoittanut kykynsä vastata Microsoftin tiukkoihin teknologia- ja asiakastyytyväisyysvaatimuksiin. Benemen tarjoaa nyt tunnustetusti luokassaan parhaita Microsoft Lync-pohjaisia ratkaisuja yrityksille ja yhteisöille.

Ansaitakseen Microsoft kultatason kumppanuuden, yrityksen on läpäistävä Microsoft Certified Professionals –testit, joissa todennetaan henkilöstön teknologiaosaaminen, ja onnistumalla saavutetaan ainutlaatuinen sertifioitu osaaminen Microsoft-palveluissa. Kumppanin kokonaisosaaminen kootaan yhteen Microsoftin kompetenssilla. Tällä tavalla kumppanin henkilöstön osaamisen kokonaistaso- ja laatu on nähtävissä.

Kumppanin tulee toimittaa tutkimukset asiakasprojekteista, joilla osoitetaan onnistumiset myös asiakaskentällä. Tähän sisältyy myös vuosittain toteutettavat asiakastyytyväisyystutkimukset. Kumppanin pitää pystyä myös vastaamaan arviointeihin liikevaihdon, teknologian sekä myynnin osalta.

"Microsoftin kultakumppanuus on tärkeä tunnustus osaamisestamme ja asiantuntemuksestamme Microsoftin yhdistetyn viestinnän alueella", Benemen Oy:n toimitusjohtaja Jouni Purontaus kertoo.

Microsoft Gold Certified Partner –taso on maailmanlaajuinen laatumerkki, jonka Microsoft myöntää yrityksille, joilla on riittävä määrä sertifioituja Microsoft-teknlogian ammattilaisia. Osana Gold kompetenssiprosessia Benemen saavutti myös sertifioinnin ainutlaatuiselle BeneCloud kommunikaatioalustalleen. Viemällä erittäin tiukat sertifiointitestit onnistuneesti läpi, Benemen on nyt yksi niistä harvoista teknologiataloista Suomessa, joka tarjoaa sertifioituja SIP-rajapintoja monioperaattoriympäristössä yritysasiakkaille.

Benemenin BeneCloud kommunikaatioalusta vastaa käyttäjien kommunikointivaatimuksiin liiketoiminnan eri alueilla huomattavasti laajemmiin kuin yhdistetty viestintä. Palvelu integroi puhelinverkot, liiketoimintajärjestelmät sekä kommunikaatioalustat yhteen saumattomasti. Tämä tarkoittaa täydellistä PBX sekä Call Center toiminnallisuutta kaikkien päätelaitteiden kesken, sisältäen kiinteän verkon numeroinnin, mobiilit sekä Microsoft Lyncin.

Benemenin ratkaisulla yritykset säästävät kommunikointikustannuksissa useilla eri tavoilla. Suoria säästöjä saadaan esimerkiksi vastaamalla ulkomailla ollessa saapuviin mobiilipuheluihin Microsoft Lyncillä, soittamalla kansainvälisiä puheluita kiinteän verkon puheluhinnoilla, käyttämällä kansainvälisiin puhelinkonferensseihin Microsoft Lynciä tai paikallisia Dial-In numeroita. Valitsemalla Benemenin kommunikaatioalustan yrityksen ei myöskään tarvitse ylläpitää omia laajoja IT-resursseja erilaisten puhelinjärjestelmien hallinnassa.

Lisätietoja:
Jouni Purontaus toimitusjohtaja, Benemen Oy
+358 500 406 439 jouni.purontaus@benemen.com

 

 

Liitetiedostot

Benemen Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen operaattoririippumaton B2B-kommunikaatioratkaisuja tarjoava yritys. Benemen on koonnut parhaat menetelmät, toimintatavat ja tuotteet helposti omaksuttavaksi ratkaisuksi, joka voidaan hankkia palveluna ilman perusinvestointeja. Benemen kommunikaatioratkaisu pitää sisällään kaiken mitä yritys tarvitsee puhelin- ja kommunikaatiotarpeisiinsa matkapuhelinliittymistä täyden palvelun Contact Center ominaisuuksiin. Benemenin kommunikaatioratkaisuja hyödyntävät muun muassa Fonecta, Suomen Terveystalo sekä Technopolis. Lisätietoja palveluista www.benemen.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs