Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Beats-kuulokkeet myyntiin Elisan liikkeisiin ja verkkokauppaan

Elisa Oyj

Beats-kuulokkeet myyntiin Elisan liikkeisiin ja verkkokauppaan

Tiedote.
Julkaistu: 08.06.2015 klo 10:00
Julkaisija: Elisa Oyj

Älypuhelinten laadukkaita oheislaitteita ostetaan etenkin kesällä. Beats-kaiuttimet ja -kuulokkeet tulevat kesän alussa osaksi Elisan liikkeiden ja Saunalahden verkkokaupan valikoimia.

Laaja valikoima Beats-kuulokkeita ja -kaiuttimia on nyt myynnissä Elisan liikkeissä ja Elisan Saunalahden verkkokaupassa.

– Kuluttajat kaipaavat nykyään kuulokkeita eri tarpeisiin. Premium-tasoisesta Beats-tuotevalikoimasta löytyy perinteisten street-kuulokkeiden lisäksi myös urheilijoille suunniteltuja langattomia kuulokkeita. Monelle kuulokkeet ovat kuin asusteita, sanoo Elisan henkilöasiakasyksikön puheliittymien liiketoimintajohtaja Jan Virkki.
 
Apple osti  vuosi sitten keväällä sekä musiikin suoratoistopalvelua tarjoavan Beats Musicin että kuulokkeita ja muita tuotteita myyvän Beats Electronicsin. Beats on perustettu vuonna 2008.

Kuluttajat ovat nykyisin valmiita sijoittamaan älypuhelimissa ja niiden oheislaitteissa muotoiluun ja laatuun.

– Tästä syystä olemme tehneet valikoimastamme koko ajan laajempaa. Laadustaan ja muotoilustaan tunnetut Beats-tuotteet ovat luonnollinen jatko tälle työlle. Etenkin tänä vuonna laadukkaiden kuulokkeiden ja langattomien kaiuttimien kysyntä on ollut vahvassa kasvussa. Oheislaitteita ostetaan etenkin lomien alla ja lomilla, kertoo liiketoimintajohtaja Virkki.


Lisätiedot:

Jan Virkki, puheliittymien liiketoimintajohtaja, Henkilöasiakkaat, 045 670 0070, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys, jonka asiakkaana on 2,3 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viestimiseen ja viihtymiseen, sekä työvälineitä organisaatioiden toiminnan ja tuottavuuden parantamiseen. Suomessa Elisa on mobiililiittymien markkinajohtaja. Yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa mahdollistaa kansainvälisesti kilpailukykyiset palvelut. Elisa on julkisesti noteerattu Nasdaq Helsinki Suuret Yhtiöt -listalla, osakkeenomistajia on yli 200 000. Liikevaihto vuonna 2014 oli 1,54 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 100. www.elisa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs