Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Asiakas haluaa palvelua verkossa 24/7 - Kommeet ja Koodiviidakko parantavat online-asiakaskokemusta

Kommeet Oy

Asiakas haluaa palvelua verkossa 24/7 - Kommeet ja Koodiviidakko parantavat online-asiakaskokemusta

Tiedote.
Julkaistu: 29.06.2016 klo 13:00
Julkaisija: Kommeet Oy

Vaikka moni asia hoituu tänä päivänä verkossa vaivattomasti, tarvitaan monimutkaisten asioiden hoitamiseen henkilökohtaista palvelua ajasta ja paikasta riippumatta. Oululaisyritykset Kommeet ja Koodiviidakko haluavat viedä online-asiakaskokemuksen uudelle tasolle. Osapuolet ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla tavoitellaan globaaleja digitaalisen viestinnän markkinoita. Koodiviidakon helppokäyttöiset digitaalisen viestinnän ohjelmistot täydentyvät Kommeetin uuden sukupolven chat- ja yhdessäselaamisohjelmistolla.

Kommeet Oy:n toimitusjohtaja Teuvo Karppinen kertoo: “Etsimme aikaisemmin itsellemme kumppania, jolla on vahva asema verkkokauppojen toimittajana niin Suomessa kuin maailmallakin. Luotettava kumppani löytyikin lopulta todella läheltä eli vain noin viiden kilometrin etäisyydeltä”, jatkaa Karppinen ja osoittaa sanansa Oulun keskustassa pääkonttoria pitävän Koodiviidakon toimitusjohtaja Samuli Tursaalle.

Koodiviidakko tarjoaa Oulun Teknologiakylässä majailevalle Kommeetille arvokkaan yhteistyökumppanuuden, sillä se toteuttaa asiakkailleen kattavia digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin ratkaisuja. Kommeetin ohjelmiston avulla verkkosivuilla vierailevia voidaan puolestaan auttaa niin chat-keskusteluiden, videoyhteyden kuin yhdessäselaamisenkin avulla. Näistä erityisesti yhdessäselaaminen eli co-browsing on ainutlaatuinen tapa auttaa asiakasta “kädestä pitäen” esimerkiksi lomakkeiden täyttämisessä tai ohjaamisessa oikealle sivulle.

“Kommeet osoitti kyvykkyytensä ja vakuutti meidät ohjelmiston toimivuudesta ja siihen liittyvästä tuotekehityspanostuksesta. Halusimme ottaa Kommeetin yhteistyökumppaniksi, koska haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset online-asiakaspalvelutyökalut verkkosivuille ja -kauppoihin”, Samuli Tursas Koodiviidakolta toteaa. “Odotuksemme tälle oululaiselle yhteistyölle ovat kovat”, toteavat Karppinen ja Tursas yhteen ääneen.

Lisätietoja:

Teuvo Karppinen, toimitusjohtaja, Kommeet Oy, puh. 040 552 8702, www.kommeet.com
Samuli Tursas, toimitusjohtaja, Koodiviidakko Oy, puh. 040 513 5890, www.viidakko.fi

Liitetiedostot

Kommeet on online-asiakaskokemukseen erikoistunut yritys. Kommeet tarjoaa asiakkailleen innovatiivisena pilvipalveluna chat-, video- ja co-browsing -työkaluja sekä online-asiakaspalvelua tehostamaan verkkoasiointia. Asiakkaamme ovat eri toimialojen johtavia yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita.   

Koodiviidakko on Suomen johtava digitaalisiin markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluihin erikoistunut yritys. Koodiviidakolla on yli 3000 asiakasta, joihin kuuluvat muun muassa Bosch, Land Rover, Viasat, Mazda, Halti ja Stockmann. Koodiviidakko sai valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon vuonna 2012. Lisäksi yhtiö on sijoittunut teknologiayritysten kasvua mittaavalle Deloitte Technology Fast 50 -listalle jo kuutena vuotena peräkkäin. Yhtiön kansainväliset Liana Technologies -brändillä toimivat toimistot sijaitsevat Dubaissa, Pariisissa, Hampurissa, Hongkongissa ja Tukholmassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs