Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Älypuhelin kaikkiin olosuhteisiin: Galaxy Xcover on kovaan käyttöön suunniteltu vesitiivis älypuhelin

Samsung Electronics Nordic

Älypuhelin kaikkiin olosuhteisiin: Galaxy Xcover on kovaan käyttöön suunniteltu vesitiivis älypuhelin

Tiedote.
Julkaistu: 11.08.2011 klo 14:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Vesi, lumi tai pöly eivät rajoita Samsungin uuden iskunkestävän Galaxy Xcover-kosketusnäyttöpuhelimen käyttöä. Galaxy Xcoverissa on uusi ja nopea Android 2.3. -käyttöjärjestelmä. Laiteen sisäiseen ja ulkoiseen kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota, joten puhelin sopii erinomaisesti esimerkiksi rakennustyömaakäyttöön, vaativiin eräolosuhteisiin ja veneilyyn.

Galaxy Xcover on Samsungin ensimmäinen pöly-ja vesitiivis kosketusnäyttöpuhelin, jolla on myös IP67-suojaluokitus. Olosuhteet eivät rajoita uuden Galaxy Xcover -puhelimen käyttöä. Puhelimessa puhuminen ja Facebookin käyttö onnistuvat vaikka kaatosateessa, hiekkarannalla tai kalliokiipeillessä. Metrin syvyiseen veteen upotettuna puhelin säilyy ehjänä 30 minuuttia. Pimeässä puhelin toimii taskulamppuna. Lisäksi Galaxy Xcoverin näyttö on iskunkestävää lasia, joka on 4-5 kertaa tavallista lasia vahvempaa.

Sen lisäksi, että puhelin on valmistettu kovaan käyttöön, siinä riittää tehoa moniajoon. Puhelimessa on uusin Android 2.3-käyttöjärjestelmä ja 800 megahertsin suoritin. Puhelimella voi samanaikaisesti selailla sähköposteja, kuunnella radiota ja pitää auki esimerkiksi word- tai powerpoint-dokumentteja ilman suorituskyvyn heikkenemistä.

 

Turvallinen kädessä

Galaxy Xcover -puhelimessa on vesi- pölytiivis suojakuori, josta saa hyvän otteen. Kosketusnäytön alle sijoitetut helppokäyttöiset painikkeet ovat reilusti koholla, joten niiden käyttäminen onnistuu vaikkapa märillä käsillä tai työhanskoilla.

 

Älykkäät ominaisuudet helpottavat arkea

Samsungin Social Hub on palvelu, jolla on helppo pitää yhteyttä ulkomaailmaan. Samsung Social Hub kokoaa kaikki yhteydenpitokanavat yhteen paikkaan. Puhelinluettelo, sähköpostitilit, kalenteri ja sosiaalisen median palvelut, kuten Facebook ja Twitter, on solmittu kätevästi yhteen. Lisäksi siinä on Swype, jolla kirjoittaminen sujuu tavallista tekstinsyöttöä nopeammin. Swype-toiminnolla kirjoittaminen sujuu kevyesti näppäimiä pyyhkäisemällä.

 

Tekniset tiedote: Galaxy Xcover (GT-S5690) on kosketusnäyttöpuhelin, jossa on Android 2.3 -käyttöjärjestelmä ja TouchWiz-käyttöliittymä. Laite on IP67-sertifioitu, pölytiivis ja kestää veden alla metrin syvyydessä 30 minuuttia. Puhelimet mitat ovat: 65,9 x 121,5 x 11,95 millimetriä. Laiteessa on 3,65 tuuman HVGA-kosketusnäyttö (480 x 320 pikseliä), 800 megahertsin suoritin, 150 megatavua muistia, MicroSD-muistikorttipaikka, akku 1500 mAh ja sisäänrakennettu GPS. ThinkFree Office tukee mm. Word-, Excel-, ja PowerPoint-asiakirjoja. Galaxy Xcoverissa on automaattitarkennuksella ja led-salamalla varustettu kolmen megapixelin kamera, taskulamppu ja FM-radio. Galaxy Xcover saapuu kauppohin marraskuussa ja sen suositushinta on 299 euroa.

IP67-suojaluokituksesta: IP (Ingress Protection rating) on kansainvälinen standardi, joka kertoo tuotteen kosteuden, pölyn ja roiskeveden sietokyvystä. Mitä suurempi luku, sitä parempi suoja. Ensimmäinen luku tarkoittaa eri aineosien läpäisyä. Korkein aste on 6, ja se tarkoittaa pölytiiviyttä. Toinen IP-luvun merkintä viittaa vesitiiviyteen. 7 on asteikolla toiseksi korkein, ja se saavutetaan kun laite säilyy ehjänä 30 minuuttia, metrin syvyyteen veteen upotettuna. 

 

Lisätietoja

Mika Engblom, myyntipäällikkö Telecom, Mika Englbom @samsung.fi, p. 040 8604 420

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515 

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063.

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja järjestelmä LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 190 500 työntekijää 68 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2010 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 135,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2010 oli 1.1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 330 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs