Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Älykäs blu-ray-soitin tallentaa jopa 240 tuntia hd-tasoista kuvaa

Samsung Electronics Nordic

Älykäs blu-ray-soitin tallentaa jopa 240 tuntia hd-tasoista kuvaa

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2011 klo 13:30
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin satsaus 3D:tä tukeviin blu-ray-soittimiin jatkuu, kun markkinoille saadaan Samsungin uusin blu-ray-soitin BD-D8900N. Blu-rayn toiston lisäksi BD-D8900N tallentaa teratavun verran antenni- ja kaapeliverkon hd-lähetyksiä ja tietenkin tavallista tv-ohjelmaa sisäänrakennetulle kovalevylle. Samsungin Smart Hub -palvelu avaa rajattomat mahdollisuudet. Samsung esittelee myös kaksi tyylikkäästi suunniteltua kotiteatterijärjestelmää, HT-D6750W ja HT-D7200, jotka molemmat tarjoavat myös erinomaisen äänenlaadun.

Smart Hub on mukana lähes kaikissa kevään uusissa blu-ray-soittimissa. Valikoimiin kuuluu soittimia ilman kiintolevyä ja kiintolevyn kanssa. Kodin tietoverkkoihin yhdistettynä blu-ray-soitin on todellinen ikkuna uusiin tv-elämyksiin. Samsungin blu-ray-soitin tekee televisiosta kodin multimediakeskuksen ja mediasoittimen. Etsi ja toista kuvia, musiikkia, elokuvia riippumatta siitä, missä ne ovat – tietokoneella, tablettitietokoneella, matkapuhelimessa tai kamerassa. Smart Hubin kautta pääsee myös Samsung Apps -sovelluskauppaan, josta ladattavien sovellusten avulla voi käyttää televisiossa erilaisia palveluja Facebookista tai Twitteristä paikallisiin elokuvavuokrauspalveluihin asti.

BD-D8900N – tallentaa teratavun verran lempiohjelmaa

Samsung BD-D8900N:n tallentavalle kovalevylle mahtuu 240 tuntia sisältöä HD-muodossa tai jopa 480 tuntia perinteisestä tv-kuvaa. BD-D8900N on digiboksi, jossa on kaksoisviritin, joten sillä on mahdollista samaan aikaan tallentaa vaikka lempisarjaansa ja katsella toiselta kanavalta uutisia. Riidat kaukosäätimen herruudesta voi nyt unohtaa. Jos haluaa katsella tavallisia tv-lähetyksiä, dvd- tai blu-ray-elokuvia 3D-formaatissa, onnistuu sekin BD-D8900N:n innovatiivisen konvertointiteknologian ansiosta. Laite muuntaa 2D-kuvan 3D:ksi.

Tuotetiedot: Samsung BD-D8900N. Blu-ray-soitin, joka tukee 2d:tä, 3d:tä ja full hd:tä (1080p). Smart Hubin kautta muun muassa dlna, Allshare ja Samsung Apps -sovellukset. Tukee antenniverkon uutta DVB-T2-teräväpiirtostandardia ja kaapeliverkon DVB-C:tä, CI + moduulipaikka . HDMI-liitäntä. Toistaa dvd-, jpg-, mp3- ja useita muita tiedostomuotoja. Konvertoi 2D-kuvaa 3D:ksi ja full hd:ksi. Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Dolby True HD, DTS, DTS-HD Master Audio. Samaan sarjaan kuuluvat myös BD-D8200N ja BD-D8500N. Antenna Ready HD ja Cable Ready HD hyväksytty. Saatavilla toukokuussa, hinta 649 €.

HT-D6750W – 7.1-kotiteatterijärjestelmä on tyylikäs luksuspaketti

Samsungin voimakas kehitystyö blu-ray-soittimissa näkyy myös uudessa HT-D6750W -kotiteatterijärjestelmässä, joka tulee myyntiin toukokuun puolivälissä. HT-D6750W:ssä on edistyksellinen 1 330 watin 7.1-järjestelmä. Se ohjaa ääntä siten, että tuntuu kuin kaikki tapahtuisi katsojan ympärillä. Vaikutelma johtuu ylimääräisestä kaiutinparista, joka on sijoitettu etukaiuttimien yläosaan, osoittamaan viistosti ylöspäin. HT-D6750W luo yhdessä Samsungin edistyksellisen full hd 3D-tekniikan kanssa vahvan läsnäolon elämyksen – oli kyseessä sitten elokuva, urheilulähetys, musiikki tai World of Warcraft.

Tuotetiedot: Samsung HT-D6750W on blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, joka tukee 2d:tä, 3d:tä ja full hd:tä (1080p). Smart Hubin kautta Allshare ja Samsung Apps -sovellukset. Hdmi 1.4-tuki, dvd, jpg, mp3 ja useita muita tiedostomuotoja. 2D > 3D-konversio. 1300 watin 7.1-blu-ray-kotiteatterijärjestelmä, jossa laajennettu taajuusalue 50 kHz. Samsung Advanced Vertical Surround, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS-HD, Samsung Crystal Sound Plus ja 3D -äänitekniikka. Väri: musta. Suositeltu jälleenmyyntihinta 849€. Saatavilla toukokuun puolivälissä.

HT-D7200 – maljakkoa muistuttavat kaiuttimet

HT-D7200 -kotiteatterijärjestelmässä on jännittävä muotokieli:

kaiuttimet tuovat mieleen kukkamaljakon. Tavallinen olohuone muuntuu HT-D7200 2.1-kotiteatterijärjestelmän ja 3d:tä ja full hd:tä tukevan blu-ray-soittimen ansiosta kodikkaaksi elokuvateatteriksi. Kotiteatterijärjestelmään kuuluva blu-ray-soitin BD-D7500 on maailman ohuin. Elokuvat käynnistyvät muutamassa sekunnissa. BD-D7500 on syvyydeltään vain 23 millimetriä, ja se voidaan kiinnittää seinälle, sijoittaa tasolle tai mukana tulevalle jalustalle.

Tuotetiedot: Samsung HT-D7200 -kotiteatterijärjestelmän blu-ray tukee 2d:tä, 3d:tä tai full hd:tä 1080p. Smart Hubin kautta dlna, Allshare ja sovelluksia. hdmi 1.4, 3d, blu-ray, dvd, jpg, mp3 ja useita muita tiedostomuotoja. 2D > 3D-konversio. 400 watin 2.1-kotiteatterijärjestelmä, jossa Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, Samsung Crystal Sound Plus ja 3D Äänitekniikka. Väri: musta ja valkoinen. Suositeltu jälleenmyyntihinta 799€. Saatavilla kesäkuussa.

 

Lisätietoja:

Peter Roos, myyntipäällikkö, peter.roos@samsung.fi, p. 0400 442 025

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063.

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten ja näyttöpaneelien valmistaja. Yrityksellä on 190 500 työntekijää 68 maassa ja kahdeksalla eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2010 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 135,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2010 oli 1.1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 330 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs